ktsang01 發表於 2014-6-25 23:05

投投Epson及JVC之間選一?

想問如果在Epson Tw8200和JVC X35之間,大家會選那一部?

goldberg0083 發表於 2014-6-25 23:39

我是用Epson Tw8200的.因為JVC貴很多先買Tw8200的
有多D錢一定買JVC
不過現在我都很滿意都沒有買錯
2D很立體3D好光
現在世界盃有朋友來玩開燈看都好清楚

4Ktv 發表於 2014-6-26 00:49

Jvc 買 5 series 假4k 先有意思

ktsang01 發表於 2014-6-26 01:05

goldberg0083 發表於 2014-6-25 23:39 static/image/common/back.gif
我是用Epson Tw8200的.因為JVC貴很多先買Tw8200的
有多D錢一定買JVC
不過現在我都很滿意都沒有買錯

我一直打算入TW8200,因為我見好多師兄都話JVC好,現在X35貴TW8200大約40張紅衫魚。所以有D動搖!

goldberg0083 發表於 2014-6-26 08:40

ktsang01 發表於 2014-6-26 01:05 static/image/common/back.gif
我一直打算入TW8200,因為我見好多師兄都話JVC好,現在X35貴TW8200大約40張紅衫魚。所以有D動搖! ...

我覺得全黑環境看jvc是最靚的
不過tw8200就有燈的環境都很好
全黑時D黑位一D都不會在jvc之下
因為tw8200 是LCD是最黑的
{:6_193:}

angusluk 發表於 2014-6-26 08:45

JVC la

ykluk 發表於 2014-6-26 10:23

有錢玩當然係JVC~~!! {:9_426:}

不過一部係EPSON第二TOP MODEL, 一部係JVC最初階MODEL, EPSON又平啲, 小弟都係揀咗8200.....{:6_122:}

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=182514

ktsang01 發表於 2014-6-26 12:42

ykluk 發表於 2014-6-26 10:23 static/image/common/back.gif
有錢玩當然係JVC~~!!

不過一部係EPSON第二TOP MODEL, 一部係JVC最初階MODEL, EPSON又平啲, 小弟 ...

師兄,我都係比你篇"借8200"文毒瓜左!

ykluk 發表於 2014-6-26 13:05

ktsang01 發表於 2014-6-26 12:42 static/image/common/back.gif
師兄,我都係比你篇"借8200"文毒瓜左!

頂, EPSON借機比我咗喎, 我又無錢收, 早知做打手收銀......{:9_422:}

不過小弟有件老友去咗小弟屋企, 又幫襯EPSON買咗部~~!!! {:8_379:}

goldberg0083 發表於 2014-6-26 17:51

ykluk 發表於 2014-6-26 13:05 static/image/common/back.gif
頂, EPSON借機比我咗喎, 我又無錢收, 早知做打手收銀......

不過小弟有件老友去咗小弟屋企,...

末玩過投影的人!
看到tw8200一定會鐘意的
因為真是靚{:6_178:}
頁: [1]
查看完整版本: 投投Epson及JVC之間選一?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。