investor5409 發表於 2014-6-22 10:38

內置耳擴嘅player

請問市面上除了AR M1有內置耳擴嘅player,還有甚麼player 有這功能呢?

william02 發表於 2014-6-22 17:49

其實所有player都有耳擴,無耳擴你唔會有聲或控制到

外置耳擴係唔用機內耳擴而使用更強的耳擴出聲
(Post76 Android 手機版送出)

jasonfoknxu 發表於 2014-6-22 17:57

其實所有 player 都內置耳擴~
(Post76 Android 手機版送出)

lp24nelnel 發表於 2014-6-22 18:28

係想要較大推力?
ma8/9
HiFiMan 802{:6_177:}

investor5409 發表於 2014-6-22 21:20

lp24nelnel 發表於 2014-6-22 18:28 static/image/common/back.gif
係想要較大推力?
ma8/9
HiFiMan 802

咁聲底方面怎樣呢?

investor5409 發表於 2014-6-22 21:25

今日聽過sony d100 力係有嘅,但聲底聽落無立體感,而且聽玉置浩二時人聲後咗。

hke3g2006 發表於 2014-6-22 22:09

用梗802 + minibox card{:1_338:}, 之前用ma9 + bal. card{:1_338:}, 呢d機推力真係好堅{:1_343:}, 聲音密度好高

20120820 發表於 2014-6-22 22:28

無錯d100係有力,但d100太大部了~

lp24nelnel 發表於 2014-6-23 17:26

802+ bal 卡+bal線最抵玩{:6_178:}
頁: [1]
查看完整版本: 內置耳擴嘅player

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。