eric18ngan 發表於 2014-6-22 01:56

stockpicker 發表於 2014-6-21 20:54 static/image/common/back.gif
有錢真好!

我都係窮人來呀{:6_140:}

eric18ngan 發表於 2014-6-22 01:57

mcwing 發表於 2014-6-21 23:05 static/image/common/back.gif
恭喜哂樓主,小改變大驚喜!

多謝ching

keke323 發表於 2014-6-22 02:00

eric18ngan 發表於 2014-6-22 00:29 static/image/common/back.gif
$1,900連牆架.

唔錯 {:6_238:}
效果如何先 {:6_175:}

eric18ngan 發表於 2014-6-22 02:06

keke323 發表於 2014-6-22 02:00 static/image/common/back.gif
唔錯
效果如何先

k ching 我未裝呀,不過我係16樓佢試俾我聽用咁細隻喇叭仔出聲,佢播蔡琴俾我聽,我即時心裡嘩左一聲,好清翠,你知個場幾大啦(開到好大聲都冇拆音),即時諗都唔諗,我要一對.{:6_128:}

12lui12 發表於 2014-6-22 04:56

恭喜ching,我都諗住上9.1,所以我都買多兩隻mirage-mx 準備架啦{:6_165:}

12lui12 發表於 2014-6-22 04:58

eric18ngan 發表於 2014-6-22 01:56 static/image/common/back.gif
我都係窮人來呀

ching, 你都系有錢人{:6_134:} {:6_135:}

eric18ngan 發表於 2014-6-22 10:31

12lui12 發表於 2014-6-22 04:56 static/image/common/back.gif
恭喜ching,我都諗住上9.1,所以我都買多兩隻mirage-mx 準備架啦

ching 快d裝上9.1啦,之前我係2手區,想買mirage 3次都買唔到(其中一隻OS3我出到$2,900),真係激死啦,心諗除左mirage 小喇叭,都唔知有邊隻好得過佢,之後聽左Elac離隻之後,終於有離隻小喇叭可以同mirage 比較.

eric18ngan 發表於 2014-6-22 10:32

12lui12 發表於 2014-6-22 04:58 static/image/common/back.gif
ching, 你都系有錢人

窮人一名.{:6_126:}

kevinman 發表於 2014-6-22 12:08

效果如何{:6_149:}

風仔風仔仔 發表於 2014-6-22 12:41

ELAC出晒名。以小博大。
細喇叭。大音量。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 小喇叭向9.1出發,加開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。