mingming28 發表於 2014-6-21 13:01

cosworth01hk 發表於 2014-6-21 12:12
我老友兩星期前喺中原買咗50吋ET60
果時匯豐做緊Promte, 400易賞錢,200超市禮券再送一部LG Blu ray player ...

多謝師兄報料
同pan shop 都有D距離

ivenyip 發表於 2014-6-21 13:22

有d舖頭將Pan記調得暗d,然後推介LX三叔⋯點解咁做?你懂的⋯

mingming28 發表於 2014-6-21 14:35

ivenyip 發表於 2014-6-21 13:22
有d舖頭將Pan記調得暗d,然後推介LX三叔⋯點解咁做?你懂的⋯

真的?自己冇行開而且又冇追款
所以比較陌生,我再比較下
謝謝

topone 發表於 2014-6-22 10:52

昨天陪朋友買tv, 最終也買了pan記et50,雖然係上年款,睇落唔錯,最緊要5年保養~$10800

mingming28 發表於 2014-6-22 11:47

topone 發表於 2014-6-22 10:52
昨天陪朋友買tv, 最終也買了pan記et50,雖然係上年款,睇落唔錯,最緊要5年保養~$10800 ...

我都order左部

cosworth01hk 發表於 2014-6-22 20:25

mingming28 發表於 2014-6-22 11:47 static/image/common/back.gif
我都order左部

個匯豐Promote係咪仲做緊?

mingming28 發表於 2014-6-22 20:44

cosworth01hk 發表於 2014-6-22 20:25
個匯豐Promote係咪仲做緊?

還在做 鐘圓

kuushun 發表於 2014-6-22 21:02

Panasonic TH-50AS630H跟這部比那部好呢,thank you

cosworth01hk 發表於 2014-6-22 21:15

mingming28 發表於 2014-6-22 20:44 static/image/common/back.gif
還在做 鐘圓

{:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}

mingming28 發表於 2014-6-22 21:24

kuushun 發表於 2014-6-22 21:02
Panasonic TH-50AS630H跟這部比那部好呢,thank you

好似冇3D同埋得100HZ
其他待師兄們補充
我不太熟悉sorry
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Pan 記TH L50ET60H & L豬 47la7400 求意見

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。