gikifk 發表於 2014-6-22 17:58

louis001 發表於 2014-6-19 23:07 static/image/common/back.gif
睇開的師兄 呢位師兄係76長毛黎 好多野都睇唔過眼架 大家都習已為常
師兄最緊要玩得開心的 {: ...

又比 D 鬼佬抹黑添

yuppi 發表於 2014-6-22 18:05

louis001 發表於 2014-6-19 23:07 static/image/common/back.gif
睇開的師兄 呢位師兄係76長毛黎 好多野都睇唔過眼架 大家都習已為常
師兄最緊要玩得開心的 {: ...

自言自語大師{:1_343:}

gikifk 發表於 2014-6-22 18:24

Kevin70 發表於 2014-6-19 19:27 static/image/common/back.gif
屋企無個好啲嘅螺絲批,無計啦

但以我睇黎,你條線連插頭應該係買返來的(膠代套出賣左你,DIY是無袋的,鴨記高明有得賣這牌子MEL),再自己動手換屎?是嗎?

diesel 發表於 2014-6-22 22:09

我都入咗條,同樓主圖一是相同的,但圖二與介紹的圖片又有少少分別,可能是線芯包膠的用料顔色唔同?

Kevin70 發表於 2014-6-22 22:39

gikifk 發表於 2014-6-22 18:24 static/image/common/back.gif
但以我睇黎,你條線連插頭應該係買返來的(膠代套出賣左你,DIY是無袋的,鴨記高明有得賣這牌子MEL),再 ...

2條PC 係度團購,我只是將其中一條換左個頭,然後加粒屎咁咋。

Kevin70 發表於 2014-6-22 22:42

stockpicker 發表於 2014-6-22 11:23 static/image/common/back.gif
waiting your report.....

暫時叫做比較過2條PC既分別,呢2日稍後再出包膠。

Kevin70 發表於 2014-6-22 22:50

diesel 發表於 2014-6-22 22:09 static/image/common/back.gif
我都入咗條,同樓主圖一是相同的,但圖二與介紹的圖片又有少少分別,可能是線芯包膠的用料顔色唔同? ...

圖2係我完成換頭仲換埋粒屎,圖3係原庒未換任何野,等我加返啲字先。

diesel 發表於 2014-6-22 23:04

Sorry,我正是指3094嗰幅圖!

剛見到加字,{:1_249:} !

lamhokin 發表於 2014-6-23 01:05

等睇報告~
手功既野練翻黎姐,最緊要3條條線上實D,鬆左shrot埋一齊就{:6_155:}
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 今日攞線之後,立即..........

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。