chengvin 發表於 2014-6-15 19:14

我又黎“呼吸”吓先

胆粗粗學人隔山買牛。初步AV畫面光左靚左。兩昌炉分别不明显,可能要煲煲先。

另外我一次入兩个(帮朋友入)但有支胆压碎左,台湾話寄支新比我但个friend又急住试,請問ching支胆系吴系叫OA3?香港边到有得买?

(Post76 Android 手機版送出)

chhanthony 發表於 2014-6-16 00:34

膽buffer?

chengvin 發表於 2014-6-16 18:35

chhanthony 發表於 2014-6-16 00:34 static/image/common/back.gif
膽buffer?

Ching,

全名是電源雜訉消㓕器(我作嘅)。將雜訉轉成光源。

ww1338 發表於 2014-6-16 18:42

師兄,胆瀘雜訊?講多些資料,唔該先{:6_167:}

gikifk 發表於 2014-6-16 23:35

又係學野時間

happyjoe 發表於 2014-6-16 23:55

等包膠{:6_212:}{:6_195:}

yuen 發表於 2014-6-17 01:00

{:6_141:}

nebulam42 發表於 2014-6-17 01:15

等包膠 X 2 {:6_178:}

carreyjim 發表於 2014-6-17 14:43

等包膠 X 3{:6_210:}

chengvin 發表於 2014-6-21 15:36

chengvin 發表於 2014-6-16 18:35 static/image/common/back.gif
Ching,

全名是電源雜訉消㓕器(我作嘅)。將雜訉轉成光源。

多謝ching加分。

出左差成個禮拜,遲左報告。總體尼個投資係值得的。上次講過睇電視或bluray明顯畫面光左聲音清左同大聲左。(吳好意思吳色形容)
兩聲道係有更耐聽同部機有個制可以較(老實講吳知較物。只係支膽由閃閃下到全著),感覺有味道好聽左。我屋企己閃閃效果最好。

希望其他更technical或大神比更加多料。不專業報告到此完。
頁: [1]
查看完整版本: 我又黎“呼吸”吓先

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。