gikifk 發表於 2014-6-14 18:17

貼錢買難受{:6_137:}

jjjjjn 發表於 2014-6-14 22:17

衰咗又點會變番好呀?該噲!
(Post76 Android 手機版送出)

gikifk 發表於 2014-6-14 22:55

jjjjjn 發表於 2014-6-14 22:17 static/image/common/back.gif

唔怪得R33甘多放二手喇

evan24hk 發表於 2014-6-14 23:26

jjjjjn 發表於 2014-6-14 22:17 static/image/common/back.gif

睇見你兩位真係笑死人~{:6_188:}
其實你地唔信既~點解唔肯去求證下呢?{:6_204:}

人地約你地兩個沙煲兄弟~俾埋場地 俾埋貨真價實既野放係度等你地
~只要你地拎自己D 咩大蛇咩55個D講到好鬼勁個D野上去任你地試任你地比較啦
係有料既就比較切磋下又何妨呢?{:6_183:}

一味係度自吹自擂係無用架~面對下現實啦~{:6_142:}

gikifk 發表於 2014-6-14 23:31

你話約就要出黎,你估你係成哥定震鷹哥呀

komiya 發表於 2014-6-14 23:37

李斯德林呢期大減價{:1_330:}

alpinweissM 發表於 2014-6-15 00:01

evan24hk 發表於 2014-6-14 23:26 static/image/common/back.gif
睇見你兩位真係笑死人~
其實你地唔信既~點解唔肯去求證下呢?

呢兩位師兄突破常規,推翻晒所有定律

佢地話唔好,就係唔好
唔使舉例,唔使証明,但又唔認吹水
唔使聽,齋睇就知件嘢乜料

除咗佩服,都唔知仲可以講乜好

lunglee 發表於 2014-6-15 00:05

alpinweissM 發表於 2014-6-15 00:01 static/image/common/back.gif

佢地話唔好,就係唔好

我公司好多呢的人,通常係老細{:1_333:}

plnl88 發表於 2014-6-15 00:07

alpinweissM 發表於 2014-6-15 00:01 static/image/common/back.gif

佢地話唔好,就係唔好

佢地隻眼都唔係好。
無話你係 JPS 股東。
佢地連你簽命度個 JPS 一家大細都睇唔到。{:6_176:}

gikifk 發表於 2014-6-15 00:09

你用下腦唸下喇,一條線如果真係甘好,換上之後你聽得出有幾多%改變呀?覺得唔好就換插,又唔好再換白金屎,

再唔好又要攞去冰,冰完又要煲番幾個月至好聲........................正垃圾
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 冰之前需要做甚麼準備?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。