jaffeinism 發表於 2014-6-7 23:24

owenlee 發表於 2014-6-7 22:45 static/image/common/back.gif
V200 + LCD 3 唔錯呀!

呢個組合小弟的家用主力,但無奈個幾月前隻 LCD 3 換線位自行脫落...{ ...

好似有得免費升級... 新版F同舊版聲音吾同

281亦係一部2XV200既平衡機~~~

kkwkk 發表於 2014-6-8 00:40

圖呢講咁多{:1_343:}{:1_343:}

jaffeinism 發表於 2014-6-8 02:03

kkwkk 發表於 2014-6-8 00:40 static/image/common/back.gif
圖呢講咁多

你有無金幣先?

kkwkk 發表於 2014-6-8 19:40

jaffeinism 發表於 2014-6-8 02:03 static/image/common/back.gif
你有無金幣先?

post左先啦{:1_328:}{:1_328:}{:1_328:}
(Post76 Android 手機版送出)

jaffeinism 發表於 2014-6-8 22:34

kkwkk 發表於 2014-6-8 19:40 static/image/common/back.gif
post左先啦
(Post76 Android 手機版送出)

我諗吾到咩理由為左你一句說話我要做甘多功夫~~~ 係米先~~~

除非等價交換啦~~~

jaffeinism 發表於 2014-6-11 01:23

johnmo 發表於 2014-6-7 20:55 static/image/common/back.gif
那現在聽來,V200掂唔掂呢?

算有板有眼...

SET左PRE-GAIN +6DB, SET番做O應該會好的~~~

說明書入邊提到V200 100 OHM有2200MW輸出~~~ FR既回答無老點~~~

jaffeinism 發表於 2014-6-18 11:56

之前聽左一排既v200, 推lcd-3f, 感覺音場同聲音都未算推開...

所以... 靜雞雞搵左部合併機走後門...

總算開左眼界, 推開既lcd-3f, 完來係好正的1

techmonk 發表於 2014-6-19 00:23

LCD3F 個BASS會吾會無LCD3咁實

jaffeinism 發表於 2014-6-19 13:12

techmonk 發表於 2014-6-19 00:23 static/image/common/back.gif
LCD3F 個BASS會吾會無LCD3咁實

沒比較過, 入手就是3F了~~~

googleli 發表於 2014-6-19 15:45

小弟推LCD-3正是用Liquid Fire...
如果有好的6922膽, 是不錯的配搭.
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 患左強迫症, 買埋LCD-3F

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。