Harry波凸 發表於 2014-6-7 11:17

15吋定18吋好

自從幾個月前去完浦兄及Ball 蛇度家訪,感受過18吋既威力,一路都想加多一隻15吋,直到一個月前又去Ball 蛇度玩,再次傾開,他大哥話,點會上15吋,一定上18吋,跟住我話,我怕18吋太大隻放唔落,佢話你度下個size,唔係太大隻,結果返屋企一度,個size啱啱好!放得落又去邊度買呢?於是打俾Ball 蛇,㸃知佢話你玩就得,我幫你搞掂,真係多謝佢!
昨天中午電話響,原來Ball 蛇,話隻十仔到咗,快D車番去玩!
出住開箱圖先

jeremymak 發表於 2014-6-7 11:25

18"真識食

又大又彈

dragonball911 發表於 2014-6-7 11:30

毒人要不惜工本,出錢出力出口,乜七都要用齊
比毒之人先會愈踩愈深,冇回頭!。哈哈

Harry波凸 發表於 2014-6-7 11:34

在外國買過好幾次野,但算今次個包裝最堅固,成140磅,黎到連箱角都冇凹,真係多得Ball蛇跟賣家嘅溝通及安排{:8_387:}

wadee 發表於 2014-6-7 11:41

無敵18吋!!勁!!

wadee 發表於 2014-6-7 11:42

一定要爆強戰世界!!
地動山搖!!

gikifk 發表於 2014-6-7 11:54

我驚太震,樓上樓下都一齊拍門{:6_192:}

timmy 發表於 2014-6-7 11:56

利害{:6_157:}

fm31331 發表於 2014-6-7 12:43

18吋{:6_200:}勁呀!

bigair 發表於 2014-6-7 12:59

玩av首要條件係有間獨立屋,唔係俾拍門就無引,18吋直頭戲院啦{:6_212:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 15吋定18吋好

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。