hei65 發表於 2014-6-6 14:06

請問邊度可以有得買SVS PC13U ?

各位CHING們, 細佬用緊MK250, 但好個包圍感唔夠, 想加隻SVS PC13U , 唔知邊度仲有得買呢.?

qq1122yq 發表於 2014-6-6 14:15

代理轉咗上大陸,hk只可找2手

hei65 發表於 2014-6-6 14:46

Thanks Ching.

但上邊買SVS唔會唔有假野.??

qq1122yq 發表於 2014-6-6 14:53

hei65 發表於 2014-6-6 14:46 static/image/common/back.gif

暫時未聽聞郵筒有假野
可以去數字台揾2手

qq1122yq 發表於 2014-6-6 14:55

hei65 發表於 2014-6-6 14:46 static/image/common/back.gif

試過MK250+KK12012,效果相比SM同樣令人滿意!

Stanley5387 發表於 2014-6-6 19:12

qq1122yq 發表於 2014-6-6 14:53 static/image/common/back.gif
暫時未聽聞郵筒有假野
可以去數字台揾2手

唔係喺你度嘆過, 我就唔會泥足深陷,抬隻郵筒返歸玩孖sub啦! {:6_128:}

qq1122yq 發表於 2014-6-6 19:30

Stanley5387 發表於 2014-6-6 19:12 static/image/common/back.gif
唔係喺你度嘆過, 我就唔會泥足深陷,抬隻郵筒返歸玩孖sub啦!

撚成点? {:6_178:}

Stanley5387 發表於 2014-6-6 19:40

qq1122yq 發表於 2014-6-6 19:30 static/image/common/back.gif
撚成点?

冇boom, 低頻威力倍增, 但有時某啲場面所出嘅低音感到 over 咗, 現階段仍然在微調中, 再唔滿意就有請Q姐出山襄助! {:6_142:}

Stanley5387 發表於 2014-6-6 19:50

曾經以為調教完畢, 但早兩日攞套 Flight of the Phoenix 睇墮機一幕, 又有低頻音量over少少嘅情況, 故此要再攪攪! {:6_165:}

coolken 發表於 2014-6-6 20:23

好似有線電視大廈有,水貨
(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1] 2
查看完整版本: 請問邊度可以有得買SVS PC13U ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。