xianglan 發表於 2014-6-5 11:26

Ching-of cause change AMP first la (amp will non stop changing all times) but now the latest AMP already can connect to 4K version
{:6_143:}   

jjjjjn 發表於 2014-6-5 11:33

louis001 發表於 2014-6-5 10:27 static/image/common/back.gif
我先換電視 AV AV 影音也 應該係影為先

先換電視 AV 應該係影為先,什麼羅輯{:6_141:},但換87一定冇錯囉!!{:6_142:}
(Post76 Android 手機版送出)

louis001 發表於 2014-6-5 11:48

jjjjjn 發表於 2014-6-5 11:33 static/image/common/back.gif
先換電視 AV 應該係影為先,什麼羅輯,但換87一定有錯囉!!
(Post76 Android 手機版 ...

我話換電視先又有咩問題呢 {:6_141:} 我覺得係咁我講我意見
你唔同意咪自己同樓主講囉 你同我講做咩呢 撩交鬧 {:6_124:}
好心你咪咁好似個的器材話線材 線材鬧器材個的人咁無聊啦
正如你自己成日活在p記夢幻中 我都唔知你係乜野羅輯架{:6_141:}
但我尊重你既個人意願 我都唔會話你係有問題架
唉 76越黎越麻煩 講下意見又話打手 講下見解又搵交鬧
以後都係出小的聲算 係啦係啦 p記係最好既
買amp 同 bdp 唔買p記就係傻仔 P記萬歲
師兄你滿意未呢 {:6_152:}

wadee 發表於 2014-6-5 12:01

jjjjjn 發表於 2014-6-5 11:33 static/image/common/back.gif
先換電視 AV 應該係影為先,什麼羅輯,但換87一定有錯囉!!
(Post76 Android 手機版 ...

二成師兄,我唔明換電視先又有乜問題喎!!
舉例如用緊黑白電視(只是舉個強烈既),你用咩amp都睇得唔順眼啦!!
俾你用LX87幾好聲加乜屎插乜線都唔會順眼!!
其實睇樓主本身有幾唔滿意TV同AMP!!
換TV換AMP先,大家都是吹水俾下意目!!
換咩用咩都是個人喜好!!
冇話對錯!!
{:6_238:}

benchowhang 發表於 2014-6-5 12:05

楼主,我都覺得係換電視先{:8_390:},(呀義成兄,個人意見.唔好插我{:9_431:})

ce_tkk 發表於 2014-6-5 12:13

我會先換AMP 後換電視
因為4K電視一年後技術會更加成熟及穩定,
兼且電視價格一年後通常有一定回落空間

AMP價都會回落,但感覺上冇電視跌得咁快

小弟見解,不喜勿插{:6_177:}

laiho 發表於 2014-6-5 13:09

大家志在喺度吹水討論唔駛咁勞氣~萬事以和為貴~
其實我都係想換amp先,雖然部電視開始有d黑印(panel老化)
但唔留意睇都唔多覺眼,仲有就係太多制式未穩定
換amp比萬多元就有頂級機,雖然係貨尾但都算超值~

wadee 發表於 2014-6-5 14:07

laiho 發表於 2014-6-5 13:09 static/image/common/back.gif
大家志在喺度吹水討論唔駛咁勞氣~萬事以和為貴~
其實我都係想換amp先,雖然部電視開始有d黑印(panel老化)
但 ...

師兄去馬!!

ww1338 發表於 2014-6-5 14:44

louis001 發表於 2014-6-5 11:48 static/image/common/back.gif
我話換電視先又有咩問題呢我覺得係咁我講我意見
你唔同意咪自己同樓主講囉 你同我講做咩呢 撩 ...

好似我咁咪算囉{:6_193:}再整個三温暖。{:6_166:}

pclai2000 發表於 2014-6-5 15:36

樓主。。嚟緊兩三個月後,應該會有好多新AV AMP出,可以到時先再決定,俾我都係換amp先,4K電視遲吓一定會降價。
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: Upgrade 2揀1 (12/6更新 開箱啦)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。