wadee 發表於 2014-5-30 20:18

HDMI切换器

女人是AV器材既死敵!!{:6_186:}
之前睇小米要開AV AMP己問題多多!!{:6_206:}
最近仲影音分家多左部INT AMP!!{:6_178:}
唔想出事下都係淘番部HDMI切换器插部老爺PLASMA!!{:6_136:}
220人仔四入二出, 仲話支援3D同1.4HDMI添~{:6_134:}
女人睇小米同細路打機就唔需要開AV器材!!{:6_138:}
安樂晒~{:6_210:}

ming 發表於 2014-5-30 22:02

我係鴨記買過隻 1入4出 3舊

wadee 發表於 2014-5-30 22:35

ming 發表於 2014-5-30 22:02 static/image/common/back.gif
我係鴨記買過隻 1入4出 3舊

師兄,其實一入幾出有咩用?

cmlee 發表於 2014-5-31 00:11

wadee 發表於 2014-5-30 22:35 static/image/common/back.gif

做咩唔加返2014開箱{:6_124:}

WildKid 發表於 2014-5-31 02:54

wadee 發表於 2014-5-30 22:35 static/image/common/back.gif

一入多出的,通常喺presentation時用。
例如:一部電腦搏多個芒出...

wadee 發表於 2014-5-31 08:22

cmlee 發表於 2014-5-31 00:11 static/image/common/back.gif
做咩唔加返2014開箱

因加左個分插,唔係小update,畫質實際上是downgrade!!{:6_123:}
但甘樣我會安樂好多,唔洗出出下差打黎問點解睇唔到小米!!{:6_129:}

wadee 發表於 2014-5-31 20:46

WildKid 發表於 2014-5-31 02:54 static/image/common/back.gif
一入多出的,通常喺presentation時用。
例如:一部電腦搏多個芒出...

甘屋企較少機會用到一入多出!!
我都差D買錯!!

WildKid 發表於 2014-6-1 03:31

wadee 發表於 2014-5-31 20:46 static/image/common/back.gif
甘屋企較少機會用到一入多出!!
我都差D買錯!!

師兄係邊隻老爺PLASMA啊?

wadee 發表於 2014-6-1 13:48

WildKid 發表於 2014-6-1 03:31 static/image/common/back.gif
師兄係邊隻老爺PLASMA啊?

TH-42PY800H, 連解碼器都冇~{:6_137:}

keke323 發表於 2014-6-1 15:05

我之後都上淘寶望過......見到有 d 只係賣緊幾十蚊 {:6_178:}
頁: [1] 2
查看完整版本: HDMI切换器

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。