goodabc2010 發表於 2014-5-29 11:19

kent~ 發表於 2014-5-29 10:14 static/image/common/back.gif
感覺係咪好過未煲的ASG2 呢??

因為真係要好比心機煲好耐先啱味道

asg2真係好考耐性{:6_181:}

PCMM1 發表於 2014-5-29 11:21

goodabc2010 發表於 2014-5-29 11:19 static/image/common/back.gif
asg2真係好考耐性

咦...
{:6_175:}

師兄換了Player喎
{:6_195:} {:6_196:}

goodabc2010 發表於 2014-5-29 11:38

PCMM1 發表於 2014-5-29 11:21 static/image/common/back.gif
咦...

買唔起ak120II/ak240...唯有..........嘿嘿{:6_183:}
不過set野仲需要夾下{:6_209:}

班目一角 發表於 2014-5-29 11:40

我覺得岩岩出果時ASG-2比佢打動左所以就入....{:6_128:},之後占左兩個月再換埋條銅合金{:6_125:},又更上一層樓,但系我覺霧白色真系好快變黃,我果對其中一隻變黃了{:6_123:},我隻ASG-2都無點特登去煲返工放工咁聽,佢出左咁耐我就用左咁耐,我覺得佢依隻2.0都好出色無用分音器都唔會話一舊舊先

goodabc2010 發表於 2014-5-29 11:46

班目一角 發表於 2014-5-29 11:40 static/image/common/back.gif
我覺得岩岩出果時ASG-2比佢打動左所以就入....,之後占左兩個月再換埋條銅合金,又更上一 ...

asg2幾隻幾好既耳機{:6_179:}

kent~ 發表於 2014-5-29 13:26

tong1511 發表於 2014-5-28 20:41 static/image/common/back.gif
無咁澎湃,彈得快D,不過仲係好肥.

想問下ching 2.5 係咪完全無齒音問題呢??

tong1511 發表於 2014-5-29 13:46

kent~ 發表於 2014-5-29 13:26 static/image/common/back.gif
想問下ching 2.5 係咪完全無齒音問題呢??

個人唔多覺齒音問題.

biid 發表於 2014-5-29 15:41

多口講句,asg2齒音問題係好睇歌同前端的,
我對asg2 with 原裝線煲左過千,係唔同組合下齒音程度差距亦唔細,
甚至試過器材完全相同下,單單過機線,就令齒音問題由無變有。(當然試過嘅歌都係齒音歌)

所以要知asg2.5有無改善呢個問題,我覺得最少要:
煲好嘅asg2同2.5;
一set可以反映倒asg2齒音問題嘅組合&歌

如果樓主組合本身聽asg2齒音問題已經唔嚴重,
其實係好難深究asg2.5齒音問題有無大改善的
所以大家放過樓主啦{:6_134:}

pcromeo 發表於 2014-5-29 17:55

biid 發表於 2014-5-29 15:41 static/image/common/back.gif
多口講句,asg2齒音問題係好睇歌同前端的,
我對asg2 with 原裝線煲左過千,係唔同組合下齒音程度差距亦唔 ...

{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

班目一角 發表於 2014-5-29 20:46

我用C4推又唔系好覺
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: ASG2.5 vs ASG2

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。