kelvinchan 發表於 2014-5-26 11:53

其實個人覺得636幾好啊,價錢又唔貴,我自己用緊608,小弟而家都度計升級度636 ,
不過仲有個Concern ,一喺直上929 ,因為自從喺銅鑼灣時間廣場馮宅聽過老師傳示範之後...一直念念不忘,
老師傳話佢有個Digital crossover 玩bi amp一流,不過價錢高左少少...要食番兩個月麵包先有機會夠錢...
不過636個介面好似靚仔左又多左好多野玩~~點算好啊{:6_126:}

另外一問,師兄們去開邊度試機多?~我慣左去大鋪試,起碼有牌子專員招呼有野唔明嘛~~

wadee 發表於 2014-5-26 12:12

kelvinchan 發表於 2014-5-26 11:53 static/image/common/back.gif
其實個人覺得636幾好啊,價錢又唔貴,我自己用緊608,小弟而家都度計升級度636 ,
不過仲有個Concern ,一喺直上 ...

去星光行kef同瘋宅試啦

kelvinchan 發表於 2014-5-26 13:36

wadee 發表於 2014-5-26 12:12 static/image/common/back.gif
去星光行kef同瘋宅試啦

我去開時代搵老師傳傾計~~問過不過十次八次都咁好傾仲教左我唔少野~
星光行KEF都去過,不過對面間豐澤環境好好多...

wadee 發表於 2014-5-26 13:41

kelvinchan 發表於 2014-5-26 13:36 static/image/common/back.gif
我去開時代搵老師傳傾計~~問過不過十次八次都咁好傾仲教左我唔少野~
星光行KEF都去過,不過對面間豐澤環境 ...

星光行瘋宅有好多款喇叭,你可以睇下有冇你牌子

kelvinchan 發表於 2014-5-26 13:48

wadee 發表於 2014-5-26 13:41 static/image/common/back.gif
星光行瘋宅有好多款喇叭,你可以睇下有冇你牌子

SPK 我早兩年入左對CHARIO , 冇得玩BI-AMP...{:6_123:}

所以點解而家15..16
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 用緊onkyo 609轉去onkyo 636算吾算升级?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。