diff 發表於 2014-5-18 21:53

MrStone 發表於 2014-5-18 20:43 static/image/common/back.gif
1,解壓縮zip文件,並update.img複製到DX90;
2,一旦被複製,安全地從電腦上拔下DX90;
3,選擇設置 - >高 ...

抄完落部機
之後關機重啟
睇下advance 果到有冇多左項更新
冇就掃下張咭
enjoy

diff 發表於 2014-5-18 21:53

另外想問
更新後一定要用數碼濾波?

我見冇得關
只係二選一

MrStone 發表於 2014-5-18 22:01

tab 發表於 2014-5-18 21:21 static/image/common/back.gif
我放個解壓左嘅file落機(update.img) up到

已經成功,試多幾次就得,thank you 

guppyguppyguppy 發表於 2014-5-18 22:03

其實我都真係照英文解說做
無乜特別

44244434589 發表於 2014-5-18 22:17

diff 發表於 2014-5-18 21:53 static/image/common/back.gif
另外想問
更新後一定要用數碼濾波?

新選項黎
我個人簡左慢速

guppyguppyguppy 發表於 2014-5-18 22:51

44244434589 發表於 2014-5-18 22:17
新選項黎
我個人簡左慢速

聽落分別不大
無突登搞Lu

diff 發表於 2014-5-18 22:57

44244434589 發表於 2014-5-18 22:17 static/image/common/back.gif
新選項黎
我個人簡左慢速

我都揀左慢速

44244434589 發表於 2014-5-18 23:19

guppyguppyguppy 發表於 2014-5-18 22:51 static/image/common/back.gif
聽落分別不大
無突登搞Lu

所以簡完就算{:1_352:}

44244434589 發表於 2014-5-18 23:19

diff 發表於 2014-5-18 22:57 static/image/common/back.gif
我都揀左慢速

一係快一係慢
聽落就差唔多
不過好似睇數據先有分別

deathson 發表於 2014-5-18 23:51

DX90個兩個Digital Filter應該只係es9018k2m dac內置的而已,datasheef內有寫明
Fast Roll-off同Slow Roll-off呢兩個digital filter
http://www.esstech.com/PDF/ES9018-2M%20PB%20Rev%200.8%20130619.pdf
我估佢本內Default係用Slow Roll-off
e加比返個setting出黎比人改咁解~
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: ibasso dx90 new firmware

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。