DVD迷 發表於 2007-8-18 23:04

今日睇過實物品後...(第19隻完成了!)^_^"

終於忍唔住入左野豬高達了,其實我一直都唔睇好呢個新形象的,因為我覺得它這種新設計,破壞晒元祖高達形象了...:L
那為何又走去入呢,冇計啦,鬼自己又鍾意呢個全新設計,加上又係mg100號貨品,值得收藏的.Smilies010
我入$228~,個偠都ok啦.Smilies005

knight 發表於 2007-8-18 23:23

乜你唔你冇銀咩Smilies010
原帖由 DVD迷 於 2007-8-17 20:41 發表

我冇扮野,我真係還咁錢比朋友嫁.

kennykky 發表於 2007-8-18 23:27

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
放棄你呀Smilies004 Smilies004 Smilies004

我諗大佬john同marcolau都會有同樣諗法

DVD迷 發表於 2007-8-18 23:41

原帖由 knight 於 2007-8-18 23:23 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
乜你唔你冇銀咩Smilies010

我係冇錢嫁,叫朋友借住先...:L

DVD迷 發表於 2007-8-18 23:42

原帖由 kennykky 於 2007-8-18 23:27 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
放棄你呀Smilies004 Smilies004 Smilies004

好吧,那我只好講聲"再見"了吧.....Smilies017 Smilies017 Smilies017

marcolau 發表於 2007-8-19 00:55

歡迎到野豬俱樂部.....

大佬John 發表於 2007-8-19 00:55

元祖...係一條舊既product line, ....當中有好多係RX-78..Nu之類UC機, 其餘都係著古裝盔甲果堆SD 依家D人搞錯將UC機叫做"舊款機" 同" 元祖" 機....你同我扯, 我唔想見到你

marcolau 發表於 2007-8-19 05:15

原帖由 kennykky 於 2007-8-18 23:27 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

DVD迷已經死左喇。
死因係........俾人睇死。

marcolau 發表於 2007-8-19 05:17

幾時砌先,拿拿淋啦。
我砌架喇。Smilies005 Smilies005 Smilies005

kennykky 發表於 2007-8-19 07:17

dvd迷係作死呀嗎,果頭話無錢,果頭又去買野,好人都俾佢激死啦Smilies003
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 今日睇過實物品後...(第19隻完成了!)^_^"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。