粗人敵卡 發表於 2014-5-12 20:14

ivanma87 發表於 2014-5-11 23:02 static/image/common/back.gif
有d預感好快有AK240II

第時又打破最貴手提player紀錄{:1_331:}

chauchin 發表於 2014-5-12 20:46

AK100 II 幾靚wor

頂,我剛買AK120

WallerHomie 發表於 2014-5-12 21:20

如果出AK480既話
應該5萬蚊一部
留名等睇AK240II

t1174 發表於 2014-5-13 13:19

9成唔會平過 ak100 同120。 至於出機speed. 期實一年轉一次唔是太。 n年前 md 同 discman 感覺重快。 就是 ak 機真是貴。但服在其他廠也出得好貴了。就是不少人已經硬食了。反而感覺 dap market 有點飽和。

dezispop 發表於 2014-5-13 14:18

WallerHomie 發表於 2014-5-12 21:20 static/image/common/back.gif
如果出AK480既話
應該5萬蚊一部
留名等睇AK240II

咁要真係上到hifi質素先有market喎~

googleli 發表於 2014-5-13 14:32

對於呢個牌子毫無好感.
新晉品牌仲要係韓國野憑乜野價錢倍數咁上?
聽過AK120的感覺- 不外如是.
還不如以前幾千蚊那些portable解碼.
識得揀一定係揀Hugo
(我無買, 手提野燒已退, 目前出街 iPhone直出custom或846就算).

scene030112 發表於 2014-5-13 14:56

googleli 發表於 2014-5-13 14:32 static/image/common/back.gif
對於呢個牌子毫無好感.
新晉品牌仲要係韓國野憑乜野價錢倍數咁上?
聽過AK120的感覺- 不外如是.

唉,冇計啦
依家d廠越出越貴
越貴越有人買
咁d廠咪借d意食條住水
繼續堆料,個價就倍數咁升囉

henckel 發表於 2014-5-13 18:03

chauchin 發表於 2014-5-12 20:46 static/image/common/back.gif
AK100 II 幾靚wor

頂,我剛買AK120

我亦剛買了AK100MK2, 不過新款有埋balance out 應該不會平吧

ivanma87 發表於 2014-5-15 16:26

有spec了 {:1_254:}
Source : AV Watch JP

goodabc2010 發表於 2014-5-15 16:48

ivanma87 發表於 2014-5-15 16:26 static/image/common/back.gif
有spec了
Source : AV Watch JP

個咩咩咩再生點解{:6_141:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: AK100II & AK120II 即將到來 ~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。