aibo627 發表於 2014-5-9 23:57

206-2 餵3尺紅腸會唔會唔夠飽?

請各位師兄指教。
定係都要5尺先夠? Thx

plnl88 發表於 2014-5-10 00:10

我用過條三呎鉑金紅腸插 206-2 一排。
又唔覺有乜特別問題出現。
而家條線借在比 Regact 師兄插 206-2。
師兄 pm 佢問問佢有無發現問題。

billy829 發表於 2014-5-10 04:20

晶師兄.紅腸之外.有冇其他選擇呢{:6_237:}

alpinweissM 發表於 2014-5-10 06:53

billy829 發表於 2014-5-10 04:20 static/image/common/back.gif
晶師兄.紅腸之外.有冇其他選擇呢

有,不過比紅腸貴好多 {:6_139:}

keke323 發表於 2014-5-10 09:34

我用緊 5尺 {:6_122:}
就算遲 d 放出去都有市場嘛 {:1_352:}
(Post76 Android 手機版送出)

aibo627 發表於 2014-5-10 11:45

如分別不大, 會買3尺, 慳得1蚊得1蚊{:1_254:}

stockpicker 發表於 2014-5-10 11:58

我量度過屋企最少需要六呎{:9_433:}

plnl88 發表於 2014-5-10 12:05

billy829 發表於 2014-5-10 04:20 static/image/common/back.gif
晶師兄.紅腸之外.有冇其他選擇呢

billy 師兄,
若比拖板用,暫時試到 最好的是紅腸,其次則是 gigawatt lcyii。
以 180-230/呎 及效果計,呢兩條算最抵。
但,若比 2ch 用的,我就唔會用紅腸了。
一般適用於 2ch 的電源線都會比 紅腸貴上一,兩倍。
兼千祈咪拍支鉑金屎落去。

plnl88 發表於 2014-5-10 12:06

aibo627 發表於 2014-5-10 11:45 static/image/common/back.gif
如分別不大, 會買3尺, 慳得1蚊得1蚊

拖板三呎都 OK。再短就未試過了。

Netmans 發表於 2014-5-10 12:17

stockpicker 發表於 2014-5-10 11:58 static/image/common/back.gif
我量度過屋企最少需要六呎

我個度仲未整
三條
3 呎 206—2 去 isolater
4 呎 wall 去 206—2
5 呎 sunfire
再加屎
實屎啦

心動不能行動
好想一次過
可惜荷包不負何
紅腸等等我

(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 206-2 餵3尺紅腸會唔會唔夠飽?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。