howardyiu 發表於 2014-7-9 01:38

忍唔住入左配se425返工聽,不過造工還可以,個mon貼真係大陸,貼好一推花晒,笑死,遲啲包膠先,有無ching有邊度好介紹?

howardyiu 發表於 2014-7-9 08:34

仲有有無ching 知點解,我就咁拉啲folder 落卡,去到部機度睇多左一set播唔倒既.wav file。有咩方法搞?

SONIC_PIG 發表於 2014-7-9 21:31

PCMM1 發表於 2014-7-7 10:14 static/image/common/back.gif
小弟煲了5-600小時後
聲音已經漸趨向穩定了
不過小弟也連續煲了一個月 (大約6-700小時)

OK...,唔該P兄先.........{:8_399:}

PCMM1 發表於 2014-7-10 09:59

howardyiu 發表於 2014-7-9 08:34 static/image/common/back.gif
仲有有無ching 知點解,我就咁拉啲folder 落卡,去到部機度睇多左一set播唔倒既.wav file。有咩方法搞? ...

師兄你這個情況小弟未試過
因為小弟是用CARD READER過歌去MicroSD的
{:6_136:}

PCMM1 發表於 2014-7-10 10:06

SONIC_PIG 發表於 2014-7-9 21:31 static/image/common/back.gif
OK...,唔該P兄先.........

豬兄
AP100煲煉成點?
{:6_164:}

howardyiu 發表於 2014-7-10 10:20

PCMM1 發表於 2014-7-10 09:59 static/image/common/back.gif
師兄你這個情況小弟未試過
因為小弟是用CARD READER過歌去MicroSD的

唔知關唔關NAS 直COPY 落去的關係{:1_338:}
今晚試下MAC COPY 落去先~

話時話,CHING 部機個PLAY制有冇上色唔係幾好,有D深有D淺色一TAT TAT 咁

PCMM1 發表於 2014-7-10 10:23

howardyiu 發表於 2014-7-10 10:20 static/image/common/back.gif
唔知關唔關NAS 直COPY 落去的關係
今晚試下MAC COPY 落去先~

咦...
這個小弟又未有意到Play制
應該沒有師兄所說的一撻撻
(否則驗屍官的我應該會發現)
{:6_136:}
師兄如果留意到有這個情況
應該和店員說開另一部箱看看
{:6_170:}

howardyiu 發表於 2014-7-10 11:23

PCMM1 發表於 2014-7-10 10:23 static/image/common/back.gif
咦...
這個小弟又未有意到Play制
應該沒有師兄所說的一撻撻

都要一點點反光才看倒~回家才發現。{:1_256:}

e46095 發表於 2014-7-17 18:34

請問ching,如果用:Beyerdynamic耳機,那個型號適合呢?

pcboydaniel 發表於 2014-7-20 22:51

小弟新手初來報到, 見到樓主的介紹忍唔住今日去出左呢部性價比咁高的 AP100 , 還在努力煲練中.
個開箱寫得精彩 {:1_264:}   直推已輕鬆的把小弟幾隻動圈 iem 推得好好! Phone out 不俗,   Line out 更精彩!
頁: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56
查看完整版本: [開箱] 性價比高得嚇人的DAP - Hidizs AP100

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。