wadee 發表於 2014-5-9 17:01

louis001 發表於 2014-5-9 16:46 static/image/common/back.gif
聽歌的話我估金蛇夾d x2

唔好攞俾我試!!
一試瀨梗!!

louis001 發表於 2014-5-9 17:08

wadee 發表於 2014-5-9 17:01 static/image/common/back.gif
唔好攞俾我試!!
一試瀨梗!!

禾刀芧{:6_180:}呢的粗重野留返俾其他壞人 {:6_174:}

wadee 發表於 2014-5-9 17:11

louis001 發表於 2014-5-9 17:08 static/image/common/back.gif
禾刀芧    呢的粗重野留返俾其他壞人

你最衰!! 冇貨係手都毒人!!{:6_132:}

louis001 發表於 2014-5-9 17:15

wadee 發表於 2014-5-9 17:11 static/image/common/back.gif
你最衰!! 冇貨係手都毒人!!

傻豬黎既 {:6_152:} 你幾時見過的妹仔叫的老爺唔好行埋黎 佢就真係唔會行過去先得架{:6_138:}
禾最鐘意就係害人畢錢架啦 {:6_176:} 放心 你一定會試到

plnl88 發表於 2014-5-9 17:22

louis001 發表於 2014-5-9 17:15 static/image/common/back.gif
傻豬黎既你幾時見過的妹仔叫的老爺唔好行埋黎 佢就真係唔會行過去先得架
禾最鐘意 ...

你咪一樣拎條 note7 去插 佢 K 仔。{:6_176:}

wadee 發表於 2014-5-9 17:26

plnl88 發表於 2014-5-9 17:22 static/image/common/back.gif
你咪一樣拎條 note7 去插 佢 K 仔。

個條碌柒一插,長笛聲標晒出黎!! D樹琴聲飛到成天都係!!

louis001 發表於 2014-5-9 18:17

plnl88 發表於 2014-5-9 17:22 static/image/common/back.gif
你咪一樣拎條 note7 去插 佢 K 仔。

唔好咁講 分享下姐 {:6_176:}

louis001 發表於 2014-5-9 18:18

wadee 發表於 2014-5-9 17:26 static/image/common/back.gif
個條碌柒一插,長笛聲標晒出黎!! D樹琴聲飛到成天都係!!

咁...................{:6_123:}
你死緊 高登water 喼u泡牙 {:6_176:}

wadee 發表於 2014-5-9 18:23

louis001 發表於 2014-5-9 18:18 static/image/common/back.gif
咁...................
你死緊 高登water 喼u泡牙

搞掂d電蛇先搞其他,現在d聲唔夠出,囉囉攣{:6_187:}

alpinweissM 發表於 2014-5-9 19:08

wadee 發表於 2014-5-9 18:23 static/image/common/back.gif
搞掂d電蛇先搞其他,現在d聲唔夠出,囉囉攣

金蛇+note7 實走唔甩
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 2014年小UPDATE第五輪之DALI ON WALL MK2

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。