lpc041088 發表於 2014-5-3 12:41

mu997uppy 發表於 2014-5-3 12:20 static/image/common/back.gif
兩隻顏色字有新鮮感, 要讚!

可惜綠色果邊真係淡左d...係佢網頁design既時候係左右相同深淺度...{:9_440:}

lpc041088 發表於 2014-5-3 12:43

cyrusp 發表於 2014-5-3 12:15 static/image/common/back.gif
Whiplash twau
Wow...超貴線
我朋友都收左條TWAG V3用...我個人想試V2 Gold,特別中意金銀聲底.{:9_430:}
不過上網睇好似用Stefan AudioArt既線仲好聲,但係樣衰d

Wtfgqram 發表於 2014-5-3 14:07

lpc041088 發表於 2014-5-3 12:43 static/image/common/back.gif
Wow...超貴線
我朋友都收左條TWAG V3用...我個人想試V2 Gold,特別中意金銀聲底.
不過上網睇好似 ...

v2gold會好聽D :)

cyrusp 發表於 2014-5-3 17:23

Wtfgqram 發表於 2014-5-3 14:07 static/image/common/back.gif
v2gold會好聽D :)

TWAU 都係金銀,完全提升,有人話低頻唔夠,我又唔覺,越煲越有,又唔會過火,彈彈下,比貴少少都抵上

cyrusp 發表於 2014-5-3 17:23

lpc041088 發表於 2014-5-3 12:41 static/image/common/back.gif
可惜綠色果邊真係淡左d...係佢網頁design既時候係左右相同深淺度...
...

JH出名色盲手工差,我都唔敢玩野,用大路色算

cyrusp 發表於 2014-5-3 17:28

lpc041088 發表於 2014-5-3 12:43 static/image/common/back.gif
Wow...超貴線
我朋友都收左條TWAG V3用...我個人想試V2 Gold,特別中意金銀聲底.
不過上網睇好似 ...

Stefan AudioArt似係家庭HIFI大耳牛用多,用過幾隻牌子都係WHIPLASH最岩心水,價錢又唔會太痴線,最緊要夠晒軟,一硬幾好聲都意慾大減

lpc041088 發表於 2014-5-3 18:06

cyrusp 發表於 2014-5-3 17:23 static/image/common/back.gif
JH出名色盲手工差,我都唔敢玩野,用大路色算

實際睇都okay,我e對手工都接受到...透明就預左有氣泡
TWAU太貴啦...V2 Gold平好多...線就唔投資咁多啦...{:9_407:}
因為都要換部player,AK120好似都幾唔錯,e+個價又降左唔少

goodabc2010 發表於 2014-5-3 19:57

lpc041088 發表於 2014-5-3 18:06 static/image/common/back.gif
實際睇都okay,我e對手工都接受到...透明就預左有氣泡
TWAU太貴啦...V2 Gold平好多...線就唔投資咁多啦... ...

線最後先搞啦師兄{:6_138:}

cyrusp 發表於 2014-5-3 22:28

搞左條線,用iphone頂住先都唔會太差,player可以睇定d先,衰d講句,原裝線16真係好難聽,初時攞返黎真係有點失望,嚇死

lpc041088 發表於 2014-5-3 22:56

cyrusp 發表於 2014-5-3 22:28 static/image/common/back.gif
搞左條線,用iphone頂住先都唔會太差,player可以睇定d先,衰d講句,原裝線16真係好難聽,初時攞返黎真係有點失 ...

反而我e+夾落去0147A,IPC,RAZR到都覺得唔錯,可能係因為對比IE80既關係...
不過唔同player都幾唔同既感覺,可能因為新版都真係幾平衡聲底.
我應該都會先煲個兩星期,考完試去再試下d player,順路又試埋線,okay就換埋.
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 等到頸都長埋之JH16Pro [#27更新少少聽感]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。