louis001 發表於 2014-5-4 20:53

Samson2011 發表於 2014-5-4 20:28 static/image/common/back.gif
請問誠哥有幾得,我都有興趣。

以昨日係屋主屋企試{:6_229:}95做player 誠哥 做解碼播24/96 FILE
佢對老殘喇叭 居然會變左厚暖聲底 先聽琴姐渡船 連屋主都話佢對喇叭聽女聲本來唔得都O左咀
再試聽純音樂Jazz variants (唔知乜野歌可以搵黎聽下 聽聞PAC師兄都鐘意用佢黎試音)
係屋主套系統竟然可以由兩邊天花出聲{:6_200:} 嚇到我地三條傻佬真係目定口呆 {:6_206:}
無論聲音密度 三頻表現 都有相當出色表現
攪到屋主即刻面無血色 中毒身亡 {:6_238:} 不過個部誠哥 係改過鐘同晶片既 同埋屋主全屋電都用左好多靚器材先有咁既效果
以上袛係我個人聽感 請袛作參考 不喜勿插 {:6_162:}

Samson2011 發表於 2014-5-4 21:04

louis001 發表於 2014-5-4 20:53 static/image/common/back.gif
以昨日係屋主屋企試95做player 誠哥 做解碼播24/96 FILE
佢對老殘喇叭 居然會變左厚暖聲底...

thanks a lot!

wwk093 發表於 2014-5-4 23:45

wadee 發表於 2014-5-3 22:44 static/image/common/back.gif
成日上網!!俾心機做野啦!!

師兄,隻太陽火終於set好喇,試同一段片無哂達達聲,正常返哂,連個人都正常返{:8_368:} 唔該哂師兄{:8_387:} {:6_242:}

wwk093 發表於 2014-5-4 23:48

louis001 發表於 2014-5-3 12:34 static/image/common/back.gif
哈 師兄你呢個情況我上星期都遇到部 5010+hrs-12 係咁set
最後amp set 返0 但十仔音量都袛係較返細半格 ...

師兄,隻太陽火終於set好喇,試同一段片無哂達達聲,正常返哂,連個人都正常返{:8_368:} 唔該哂師兄{:8_387:} {:6_242

louis001 發表於 2014-5-4 23:50

wwk093 發表於 2014-5-4 23:48 static/image/common/back.gif
師兄,隻太陽火終於set好喇,試同一段片無哂達達聲,正常返哂,連個人都正常返 唔該哂師兄{:8_3 ...

叻仔 慢慢享受你個AV世界 遲的有時間先黎毒你 {:6_175:}

wwk093 發表於 2014-5-4 23:51

wwk093 發表於 2014-5-4 23:48 static/image/common/back.gif
師兄,隻太陽火終於set好喇,試同一段片無哂達達聲,正常返哂,連個人都正常返 唔該哂師兄{:8_3 ...

真心响呢度多謝各位兄嘅指教{:8_387:} 特別鳴謝Wadee及louis001兩位師{:8_387:} {:8_387:}
多謝觀看{:8_399:}

wwk093 發表於 2014-5-5 00:00

louis001 發表於 2014-5-4 23:50 static/image/common/back.gif
叻仔 慢慢享受你個AV世界 遲的有時間先黎毒你

已經毒咗啦{:6_243:} 心思思想冰條紅腸{:6_183:}

wadee 發表於 2014-5-5 05:53

wwk093 發表於 2014-5-4 23:45 static/image/common/back.gif

甘叻仔!!
你搞過咩? 講黎聽下好喎!!
你隻十仔慢慢煲下佢先,唔好爆咁盡呀!!
唔洗客氣~

cmlee 發表於 2014-5-5 11:05

keekee 發表於 2014-5-4 19:06 static/image/common/back.gif
應該毒氣室主人好難走得嘞

部105琴日再做第三次手術換opamp來迎戰你。{:6_175:}
快啲帶部機上來{:6_235:}

louis001 發表於 2014-5-5 11:08

cmlee 發表於 2014-5-5 11:05 static/image/common/back.gif
部105琴日再做第三次手術來迎戰你。
快啲帶部機上來

又變身 {:6_121:}再咁攪落去你部105 除左個蓋係原裝外
裏面全部都面目全非鳥 {:6_176:}
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19
查看完整版本: sunfire HRS8 拍邊

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。