marcolau 發表於 2014-4-30 00:54

MG MS-06S Zaku II Ver. 2.0

為何每次開筆都是渣古......?

簡單完成
沒有改什麼,只是換了眼部攝影機而已。
所有透明部份全貼上偏光貼。

teddyng637 發表於 2014-4-30 01:03

好型!{:6_193:}{:6_193:}

fm31331 發表於 2014-4-30 02:11

好靚{:6_193:}

ryanytwong 發表於 2014-4-30 22:13

一個字"正"{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}

大佬John 發表於 2014-5-1 03:55

[騎劫]
半光澤落去玩呢隻o丫喂, 多次曲面既極緻
招緊單呀 $665, 唔買走寶呀拿

marcolau 發表於 2014-5-1 05:14

大佬John 發表於 2014-5-1 03:55 static/image/common/back.gif
[騎劫]

X...講哩D。

marcolau 發表於 2014-5-1 05:31

大佬John 發表於 2014-5-1 03:55 static/image/common/back.gif
[騎劫]

http://3.bp.blogspot.com/-0RmIHdon48o/U1UjtXCEwJI/AAAAAAADEJk/8qO14CyyK3Q/s1600/201.jpg
哩隻個特典係咩?

大佬John 發表於 2014-5-1 14:38

marcolau 發表於 2014-5-1 05:31 static/image/common/back.gif
哩隻個特典係咩?

特典係
實體劍, 白鐵劍身, 劍套、劍柄係首辦料

意大利Cartograf 大大張水貼, 呢間廠既出品, 估值二三百hkd(?)

尋晚你樓下2180, 最後一隻九點前俾人隊走左, 真係益街坊價, 唔知仲會唔會返....福利頑童開價2800

marcolau 發表於 2014-5-1 22:26

大佬John 發表於 2014-5-1 14:38 static/image/common/back.gif
特典係
實體劍, 白鐵劍身, 劍套、劍柄係首辦料

我就係見留下有隻,所以心陏,不過今日冇左啦....算數。

大佬John 發表於 2014-5-2 00:23

marcolau 發表於 2014-5-1 22:26 static/image/common/back.gif
我就係見留下有隻,所以心陏,不過今日冇左啦....算數。

噢. 因為我send左呢張相俾人, 跟住佢即刻飛奔過去, 關舖前 隊左最後果隻{:1_260:}
頁: [1] 2
查看完整版本: MG MS-06S Zaku II Ver. 2.0

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。