kame3019 發表於 2014-4-27 13:28

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-27 12:22 static/image/common/back.gif
PSV我原本想買來玩機戰和艦Colle,不過只是買了ZX1出門口,反正艦Colle還沒有推出基本可以慢慢來...

你用部zx1個音量通常開到幾多?
因為我聽d歌,有時去到高音位
如果開得大有小小剌耳
當然用flac就會好小小

所以加陣我個音量都係中間數高多2格到
定係個耳機未run好?

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-27 22:41

kame3019 發表於 2014-4-27 13:28 static/image/common/back.gif
你用部zx1個音量通常開到幾多?
因為我聽d歌,有時去到高音位
如果開得大有小小剌耳

我只SE846 + ZX1 平常最多只用到40%,一般30%到,可能新機問題,而且我全數音效也是關閉的.

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-27 22:46

其實我的相機也是用SONY的.....XD

不過電腦野就沒有用過.....

Andykong 發表於 2014-4-27 23:25

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-27 22:46 static/image/common/back.gif

咁下去試 PSV 時試埋呢部啦:
https://www.youtube.com/watch?v=Cx6LXMKYqlQ

{:1_339:} {:1_339:} {:1_339:}

kame3019 發表於 2014-4-27 23:30

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-27 22:46 static/image/common/back.gif

音效我也是關著,
問題都不大,都係哦幾隻歌先係咁

NEX-7 -_-
我相機都係SONY..哈哈{:1_352:}
之前都已經想換左部舊既NEX-5佢
又睇過RX1,但去旅行唔放便,冇得換鏡

不過算啦,我E D都係傻瓜式拍照
冇乜需要去到full frame
浪費部機,雖然有錢就別論
可惜我冇{:1_247:}

話事話,NEX7如何?
你玩開相機既?好消錢架啵

kame3019 發表於 2014-4-27 23:36

Andykong 發表於 2014-4-27 23:25 static/image/common/back.gif
https://www.youtube.com/watch?v=Cx6LXMKYqlQ

繼續毒先....

E部嘢之前行電腦城玩過下,
堅唔錯,想買既師兄就快手啦
遲D VAIO冇架啦{:1_339:}

我部ALL IN ONE 如果壞左都唔知點算
見到 lenovo e幾年d野好左好多
搞到有小小心動

loadinglove 發表於 2014-4-28 00:12

IN SONY WE TRUST
BUY SONY WE MUST

小弟第一隻高級耳機也是買sony的ex-800st
可惜我覺得ex1000以後的sony旗艦耳機都唔岩我口味

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-28 19:01

Andykong 發表於 2014-4-27 23:25 static/image/common/back.gif

Vaio就快完結,而且現在來說我是等WIN9多過想用WIN8{:1_352:}

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-28 19:06

kame3019 發表於 2014-4-27 23:30 static/image/common/back.gif
音效我也是關著,
問題都不大,都係哦幾隻歌先係咁

幾好,以我的技術來說,好夠用了,2鏡一機組合如果不常升級花費有限....

william02 發表於 2014-4-30 11:57

支持EXK{:6_238:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: {新人純分享貼}最初上76只為討論電視...點知中哂招-0-

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。