t1174 發表於 2014-4-24 19:52

K812 香港終於有影了,不過....

見到 FB 有發佈會,不過真是好奇,比如大陸也賣了3個月啦,全世界香港叫真夠遲,想頭版就不用想了,而且,發報會地點也奇怪,Cam2....我以為是相機來呢......而且,說出的source,居然是 gs5. lg g2. htc m8...... 耍香港燒友嗎?

不過,我又真想知 htc m8 如何。

S.C. 發表於 2014-4-24 20:35

t兄有去試嗎? 聲音點呢?{:8_389:}

斯路 發表於 2014-4-24 20:39

唔知香港定價會係大約幾多呢?

Budget-fi 發表於 2014-4-24 20:52

自己拎AMP拎機去試如何? 如果店家肯, 應該冇問題既

Andykong 發表於 2014-4-24 21:16

用 Android 手機做 source, 會唔會駁 Hugo 之類既 USB 一體 portable 機呢?定低玩直推咁激?

諗到係相機鋪發佈 K812 既真係天才!

斯路 發表於 2014-4-24 21:17

Andykong 發表於 2014-4-24 21:16 static/image/common/back.gif
用 Android 手機做 source, 會唔會駁 Hugo 之類既 USB 一體 portable 機呢?定低玩直推咁激?

諗到係相機 ...

岩岩睇到,CAM2好似打算賣埋耳機呢

t1174 發表於 2014-4-24 21:21

S.C. 發表於 2014-4-24 20:35
t兄有去試嗎? 聲音點呢?

未呀,日子是5月3日。 我也冇報名,頭版也冇,大陸也有唔小評論,大約也是就頭版比較好的問題,因此對這 k812 沒有興趣了。

Andykong 發表於 2014-4-24 21:59

斯路 發表於 2014-4-24 21:17 static/image/common/back.gif
岩岩睇到,CAM2好似打算賣埋耳機呢

真係個個都叉隻腳落 HeadFi 玩!

有無 announce 會賣埋邊 D 機/擴?

不過 Cam 賣 DC 都頻頻老點,但多個地點試野都好既!

nightscrawler 發表於 2014-4-24 23:10

難道812咁好推?! 手機都攪得掂...

斯路 發表於 2014-4-24 23:22

Andykong 發表於 2014-4-24 21:59 static/image/common/back.gif
真係個個都叉隻腳落 HeadFi 玩!

有無 announce 會賣埋邊 D 機/擴?

我都係望見Lyra度咁講,其他未有消息呢。

至於老點,唔好講笑,有邊間唔老點?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: K812 香港終於有影了,不過....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。