maskedman 發表於 2014-3-31 23:20

Audio Technica IM04 開箱

原本想買xba-h3,最後找了一個日本朋友帶了im04來價錢真的好超值 #!))
仲有這是小弟玩了三年多四,第一隻多元耳機{:6_194:}

mclaren 發表於 2014-4-1 09:57

超值價!{:6_193:}

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-1 22:45

吾知D聲點呢?

斯路 發表於 2014-4-1 23:47

師兄個部係AK100? 同IM04相性如何呢? 一直以黎都未良AK100搵到一對真係好夾聲既耳機,睇到師兄你IM04夾AK系列即刻有興趣睇睇IM02/03/04會唔會有得諗{:8_365:}

maskedman 發表於 2014-4-2 01:15

聽感就唔識講,因為自己任真正玩過啲入耳唔係太多,同時隻im04返左來不到兩天未有run in
只可以話im04少左以前鐵三角女毒,只係小左D,但係男聲就好左
以上係用16/44.1魚魚 我就知道那是愛,譚校長 愛的根源 ,Dsd MJ Thriller Nat King Cole Blue Gardenia
聽返來的

mkjeffc 發表於 2014-4-2 06:56

maskedman 發表於 2014-4-2 01:15 static/image/common/back.gif
聽感就唔識講,因為自己任真正玩過啲入耳唔係太多,同時隻im04返左來不到兩天未有run in
只可以話im04少左以 ...

恭喜! 我都買左,等緊收貨,在日本bic camera試聽女聲都不錯,所以決定入手。

alexming0101 發表於 2014-4-2 20:10

好耳機,恭喜師兄{:6_139:}

maskedman 發表於 2014-4-3 00:57

小弟同黒翼兄雙似喜歡聽耳牛多,買im04只因未試過玩多單元及方便去旅行用

maskedman 發表於 2014-4-3 00:59

mkjeffc 發表於 2014-4-2 06:56
恭喜! 我都買左,等緊收貨,在日本bic camera試聽女聲都不錯,所以決定入手。 ...

im04小弟等左差不多2個月,因為等朋人從日本回港,希望師兄可以快些收到

c.m. 發表於 2014-4-3 02:28

{:6_195:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Audio Technica IM04 開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。