muffy 發表於 2014-3-29 13:07

dezispop 發表於 2014-3-29 12:01 static/image/common/back.gif
yes, 其實4r對比16pro舊版,只係減咗啲層次感同定位能力。

不過4r亮麗啲,聽結他聲夠爽

講到吉他聲一定要試W3, 一試難忘!!!

dezispop 發表於 2014-3-29 14:38

頭先籮柚痕去試fitear335同VE6, 兩個brand價格取向較JHA進取,335的確有啲料到,VE6我又唔覺值咁貴。

頂!會唔會最後我入fitear?!
(Post76 Android 手機版送出)

mansk2012 發表於 2014-3-29 15:57

dezispop 發表於 2014-3-29 14:38 static/image/common/back.gif
頭先籮柚痕去試fitear335同VE6, 兩個brand價格取向較JHA進取,335的確有啲料到,VE6我又唔覺值咁貴。

頂! ...

入喇唔好諗! 不過335無得賣2手, 因為係實心 ching 試清楚牙!!!

dezispop 發表於 2014-3-29 16:09

mansk2012 發表於 2014-3-29 15:57 static/image/common/back.gif
入喇唔好諗! 不過335無得賣2手, 因為係實心 ching 試清楚牙!!!

唔喇,月中試埋update版akr03睇吓乜料先。
(Post76 Android 手機版送出)

charliebrown88 發表於 2014-3-29 16:48

muffy 發表於 2014-3-29 13:07 static/image/common/back.gif
講到吉他聲一定要試W3, 一試難忘!!!

Muffy 兄,W3 即係邊隻 ?!

mansk2012 發表於 2014-3-29 17:05

charliebrown88 發表於 2014-3-29 16:48 static/image/common/back.gif
Muffy 兄,W3 即係邊隻 ?!

westone 3

Drunnktroop 發表於 2014-3-29 17:32

dezispop 發表於 2014-3-29 14:38 static/image/common/back.gif

頂! ...

335DW你聽多陣先好

IMO 334TG同335DW都太刺激性啦

charliebrown88 發表於 2014-3-29 17:34

mansk2012 發表於 2014-3-29 17:05 static/image/common/back.gif
westone 3

Thanks Man Ching {:6_189:}

lokkk 發表於 2014-3-29 20:12

dezispop 發表於 2014-3-29 10:02 static/image/common/back.gif
好彩我未試過freqphase版
只用舊版16pro對比,可能覺得roxanne無問題 {:1_2 ...

你覺得ok咪得, 起碼我就唔會為roxanne賣16pro啦{:1_262:}

lokkk 發表於 2014-3-29 20:13

dezispop 發表於 2014-3-29 10:11 static/image/common/back.gif
係呀,除咗ALO未聽到有其他廠做roxanne升級線;
聽代理講,AKR03就出,不過JHA原廠2.5mm trrs線唔會散賣 ...

反正師兄都用緊DIY ALO 2.5mm cable
唔差在DIY多條je{:1_339:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: ALO 有 Universal 版 Roxanne賣 (行貨都返咗啦)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。