Jerry_Banana 發表於 2014-3-26 10:38

CM定Universal fit 好

睇中了jh audio的 Roxanne,
CM同Universal fit一樣價錢,
大家會選那一個,麻煩俾些意見{:6_143:}

guppyguppyguppy 發表於 2014-3-26 10:48

CIEM 跟你一世
IEM 跟你一陣
{:6_222:}

lamhokin 發表於 2014-3-26 11:00

cm同uni一樣價當然cm啦
cm會襟玩好多,因放出去會大蝕 但前提系你喜歡果只聲

scene030112 發表於 2014-3-26 12:53

uni玩厭左放番出去唔洗蝕咁多
仲可以周圍毒下人,不過聲點都會有少少愛到膠/棉影響
cm既話多數人都話隔音會好d
至少聲唔洗擔心會比膠/棉影響

既然一樣價錢就當然睇ching你鐘意邊樣啦~

bubuharry 發表於 2014-3-26 13:10

CM 啦, 有時唔想聽歌, 搭車又嘈, 塞住好耐都唔會痛

lamhokin 發表於 2014-3-26 16:33

bubuharry 發表於 2014-3-26 13:10 static/image/common/back.gif
CM 啦, 有時唔想聽歌, 搭車又嘈, 塞住好耐都唔會痛

塞住就好難吾聽lu{:6_134:}

dezispop 發表於 2014-3-26 17:02

一樣價錢?

20120820 發表於 2014-3-26 19:06

我會選Universal fit, 到你放二手就知道好處~

mansk2012 發表於 2014-3-26 20:09

我就cm, 前提係你真心鍾意佢既聲...
cm既feel 真係好舒服

choy 發表於 2014-3-26 23:43

未用過fit size 的cm,就唔知cm有幾好的!!!!!!!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: CM定Universal fit 好

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。