alleelarry 發表於 2014-3-25 08:54

gikifk 發表於 2014-3-25 08:46 static/image/common/back.gif
等緊更多報告

大會一共有5個分享區,1組約40人,每個區只可停留不超過8分鐘,深入的體驗確實不多…;加上部份PROMOTER並不專業,每問都要諗一諗,又或者幫你問,之後再答你。例如4K電視有無內置UPSCALING,基本上係YES OR NO,可以同我講左三分鐘左右,都無答案……

bennyhk1973 發表於 2014-3-25 09:34

一般promoter唔同technican, 較pro既問題真係唔識答你

teddyng637 發表於 2014-3-25 09:59

alleelarry 發表於 2014-3-25 07:55 static/image/common/back.gif
好奇一問,teddyng637,你所指的小禮物是不是相機造型USB?

我都想係,凈得一本記事簿~~ {:6_194:} {:6_194:}

alleelarry 發表於 2014-3-25 12:00

bennyhk1973 發表於 2014-3-25 09:34 static/image/common/back.gif
一般promoter唔同technican, 較pro既問題真係唔識答你

在場係有高級技術員既,後尾先發現佢既存在,先至可以比我試到個「鏡射」效果……
查實大家有興趣的話,28/3-30/3係屯門又有展覽……,人人皆可參觀,如果同上次一樣的話,玩遊戲就可以攞禮品,上次係沙田我都攞左兩套相機造型(4GB) USB{:1_352:}

alleelarry 發表於 2014-3-25 12:04

teddyng637 發表於 2014-3-25 09:59 static/image/common/back.gif
我都想係,凈得一本記事簿~~

我和太太交問卷既時候,小姐收埋D記事簿唔派,跟住就攞左個USB比我太太,之後我問:咁我呢?就比埋我。

teddyng637 發表於 2014-3-25 13:18

alleelarry 發表於 2014-3-25 12:04 static/image/common/back.gif
我和太太交問卷既時候,小姐收埋D記事簿唔派,跟住就攞左個USB比我太太,之後我問:咁我呢?就比埋我。 ...

你就好,我就無,大會師儀仲話叫人 Send 相去 Facebook 有禮物都無做到!{:6_194:} {:6_194:}

alleelarry 發表於 2014-3-25 13:27

teddyng637 發表於 2014-3-25 13:18 static/image/common/back.gif
你就好,我就無,大會師儀仲話叫人 Send 相去 Facebook 有禮物都無做到!   ...

Teddy兄有無加#sony4k?
我同太太都有加,但係只搵到我倆的POST,不明所以……;難度是認錯人,還是揀人比!?

teddyng637 發表於 2014-3-25 13:37

alleelarry 發表於 2014-3-25 13:27 static/image/common/back.gif
Teddy兄有無加#sony4k?
我同太太都有加,但係只搵到我倆的POST,不明所以……;難度是認錯人,還是揀人 ...

我都有 Send 出去,大王都有 "Like" 我,無理由睇唔到!(我都唔清楚,有啲亂!){:6_194:} {:6_194:}

alleelarry 發表於 2014-3-25 13:42

teddyng637 發表於 2014-3-25 13:37 static/image/common/back.gif
我都有 Send 出去,大王都有 "Like" 我,無理由睇唔到!(我都唔清楚,有啲亂!)   ...

介唔介意比個FB名稱睇睇個POST?

teddyng637 發表於 2014-3-25 13:48

alleelarry 發表於 2014-3-25 13:42 static/image/common/back.gif
介唔介意比個FB名稱睇睇個POST?

你睇睇~~ https://www.facebook.com/#!/teddy.ng.798

我又想問你,SONY 個 USB 幾多 GB ?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: (會後討論)76-FriendClud 會員尊享 - Sony 2014 全新 BRAVIA 4K 電視....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。