ce_tkk 發表於 2014-3-24 19:32

超級新手家居分享

{:6_146:} 上左76都有成年幾有多,中毒太深{:6_206:}
不過可惜蝸居太細{:6_203:} ,金錢有限{:6_194:}
好多野都係要慢慢玩,慢慢換,慢慢睇,慢慢學{:6_229:}
終於到而家先滿意少少{:6_211:}
睇戲先過癮少少{:6_177:}

希望出衣個POST讓更多師兄中毒{:6_222:}

一年前是咁的
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=156080

一年後{:6_122:}

蛋仔OPPO103仲向道,其實要求唔高真心覺得蛋仔唔差

始終好的開始係成功的一半
所以處理好個電源先{:6_208:}

用緊SINE 30A, 紅腸去AV AMP{:6_210:} , NANOTEC 306去電視{:6_211:} , 古河去威仔{:6_202:} , SUMMON去OPPO103{:6_202:}
(我知我知,換條靚線好D丫嗎{:6_223:} ,我都好想換,不過一步一步啦......荷包乾硬化{:6_197:} )

始終蛋仔十仔下潛OK,不過不夠快及量,我承認我係低音怪{:6_204:}
所以我搵左佢幫手

結果係有得震{:6_216:} ,有得"UN"{:6_192:}

講堅,雙十真係木耳都覺得好好多
不過距離SET好仲有一段慢慢長路{:6_208:}

完成5.2已經等唔到上7.2,因為HIFI CAST 點整都好難跑圓圈
所以我搵佢幫手{:6_146:}

聲畫一樣重要,得到76其他師兄啟發,整左條老鼠尾{:6_158:}

人聲蛋仔始終有局限性,
所以把心一橫,換左隻中置{:6_134:} {:6_135:}

為左AV 櫃「可持續發展」所以買左個新AV櫃
仲有2格桔出{:6_122:}

等待時機來臨

多謝收看
最後希望更多師兄中毒{:6_174:}

hkttf 發表於 2014-3-24 19:53

kmissp 發表於 2014-3-24 21:54

恭喜Ching{:6_193:},真係中毒好深,正在毒發中.
等你更新{:6_190:}

pcmasterq 發表於 2014-3-25 22:21

{:6_193:} {:6_193:}

ce_tkk 發表於 2014-3-28 09:30

多謝咁多位師兄加分{:6_237:}

kyleckl 發表於 2014-3-28 10:10

師兄,你個櫃都好靚仔下{:6_212:}!可否pm我價錢及邊道買?THX{:6_190:}

ce_tkk 發表於 2014-3-28 10:49

kyleckl 發表於 2014-3-28 10:10 static/image/common/back.gif
師兄,你個櫃都好靚仔下!可否pm我價錢及邊道買?THX

已pm, 希望幫到你啦~{:6_190:}

Samson2011 發表於 2014-3-28 13:12

{:6_193:} {:6_212:}

gigigigig 發表於 2014-3-28 18:56

r{:6_193:}{:6_193:}

bigair 發表於 2014-4-1 12:12

正到爆{:6_193:}
頁: [1]
查看完整版本: 超級新手家居分享

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。