mylam 發表於 2014-4-9 06:55

asathor922 發表於 2014-4-9 01:07 static/image/common/back.gif
zx1的確有底噪,我用w4r唔覺,轉左tg334聽到,但程度完全唔影響聽歌

所以我覺得睇器材,其實ZX1咁易有得試,買前試清楚先囉

jaffeinism 發表於 2014-4-9 12:54

mylam 發表於 2014-4-9 06:53 static/image/common/back.gif
唔明?邊條?

SENN AMPERIOR個條...

mylam 發表於 2014-4-9 15:03

jaffeinism 發表於 2014-4-9 12:54 static/image/common/back.gif
SENN AMPERIOR個條...

Cardas Headphone Cable

http://www.cardas.com/headphone_cable.php

henryctw 發表於 2014-4-10 01:11

mansk2012 發表於 2014-4-7 23:10
點解最近咁多人係咁REPEAT ZX1開箱嫁
唔通真係咁正?

上年DX50見街前後咪又係疯狂洗版! 個個又話部機C/P值高、又話佢地上最強、又乜又物…间廠又特登出少D货整個假像出黎好似全城响度疯搶咁,過一排味又係鸦雀無聲! 朔真朔假?老套講句,耳仔聽過先係真,銀纸最緊要揸實D,辛苦錢嘛,做善事都好過俾人x吖…

不過同類現象响呢區真係見怪不怪了。總之橋唔怕舊,最緊要受,老細?通街都係啦!

mylam 發表於 2014-4-10 07:02

henryctw 發表於 2014-4-10 01:11 static/image/common/back.gif
上年DX50見街前後咪又係疯狂洗版! 個個又話部機C/P值高、又話佢地上最強、又乜又物…间廠又特登出少D货整 ...

依家啲嘢件件都幾千銀起跳{:1_331:} ,所以都係果句,ZX1咁易有得試,買前試清楚先囉{:1_326:}

furuya 發表於 2014-4-10 07:42

去觀塘廣場買啦。正價包你有驚喜。送既野好正

mansk2012 發表於 2014-4-10 09:07

furuya 發表於 2014-4-10 07:42 static/image/common/back.gif
去觀塘廣場買啦。正價包你有驚喜。送既野好正

買還買, 試清楚先,
我就覺得ZX1唔係人人岩既...
因為佢既clearsound 各樣,
所以一定要試左先

mylam 發表於 2014-4-10 10:57

Never use the Clearsound function.Not my cup of tea.{:1_332:}

thisismyname 發表於 2014-4-10 12:31

henryctw 發表於 2014-4-10 01:11 static/image/common/back.gif
上年DX50見街前後咪又係疯狂洗版! 個個又話部機C/P值高、又話佢地上最強、又乜又物…间廠又特登出少D货整 ...

洗版嘛,成日都見
我由06年係mingo嗰邊到依家,見過n次
最緊要係自己有判斷力,唔係人云亦云,人買你買,去跟風買機
追潮流跟"主流"不見得一定係啱你嘅機,更加唔好因為人吹大左你就買

至於吹機嘅人,你有心留意的話,透過幾次的吹機,回帖,二手買賣等,其實可以睇到佢地係點嘅人(當然,唔只一類,亦有一d係真心喜歡嘅用家)
lee d閱讀理解同分析嘅技巧自己去發掘,睇得多諗得多好快就會明

henryctw 發表於 2014-4-10 15:27

thisismyname 發表於 2014-4-10 12:31 static/image/common/back.gif
洗版嘛,成日都見
我由06年係mingo嗰邊到依家,見過n次
最緊要係自己有判斷力,唔係人云亦云,人買你買, ...

師兄所言什是{:1_351:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: ZX1 初感

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。