Andykong 發表於 2014-3-21 10:59

咁我玩左 5 個月,比樓主多兩個月,可以倚老賣老同師弟打個招呼!{:1_351:}

無獨有偶,一星期前和某版主傾到討論氣氛時提到了樓主,估唔到咁快就應景!

其實大家有唔同意見是好事,論壇就是發表意見的地方,但玩 HeadFi 本來就是開心的事情,和志同道合一齊分享更是賞心樂意的事情,但寫篇分享都要左雕右琢,遂個字 proof read 先敢出街便真的不是那回事了,所以一貫口水多過浪的小弟都選擇小講小說了。

衷心希望大家對事不對人,世人沒有任何 HeadFi 產品或品牌值得我們去為他們而傷害或針對別人的!

muffy 發表於 2014-3-21 11:00

田兄加油呀!!!
衷心希望你可以keep住呢團火去寫文章, 因為絕對係一件吃力不討好既事黎, 有時候你既灰心我都好明白, 因為我都係一個過來人
我玩得比你耐小小, 但非常欣賞你既文筆同埋開箱速度呢!
我自己綜合咁多年既經驗, 覺得講真話真係好緊要, 無奈有時候我都會發現一D自己好喜歡/強烈推介其他人既產品居然不停被踩, 果種感覺其實係覺得自己係咪真係咁無眼光呢? 不過久而久之開始習慣呢D野, 因為各花入各眼, 學懂去欣賞一D善意既批評, 同埋多D認可其他人既想法非常緊要, 否則自己只會係故步自封...

我覺得唔洗怕得罪人而唔寫, 但更加唔需要為討好人而寫, 保持番自己既作風就得, 相信你而加既fans數目都唔少呢 {:6_183:}

muffy 發表於 2014-3-21 11:03

Andykong 發表於 2014-3-21 10:59 static/image/common/back.gif
咁我玩左 5 個月,比樓主多兩個月,可以倚老賣老同師弟打個招呼!

無獨有偶,一星期前和某版主 ...

Andy兄如果你只係玩得5個月...
咁...我應該琴晚先開始玩 {:6_212:}

Andykong 發表於 2014-3-21 11:24

muffy 發表於 2014-3-21 11:03 static/image/common/back.gif
Andy兄如果你只係玩得5個月...
咁...我應該琴晚先開始玩

車,邊有得咁計架,各師各法,各有目標,各有際遇嘛!{:6_183:}

10 月尾買 DX50 係第我一部 HeadFi 產品,之前是用 Samsung 手機和 US$29.9 既 Brainwavz Android 耳機,所以我逢人叫師兄都實唔會錯架!{:1_343:}

muffy 發表於 2014-3-21 11:33

Andykong 發表於 2014-3-21 11:24 static/image/common/back.gif
車,邊有得咁計架,各師各法,各有目標,各有際遇嘛!

10 月尾買 DX50 係第我一部 HeadFi 產 ...

師兄你太謙虛啦~
你前排都教左小弟唔少野呢

不過真心覺得76呢個平台幾好
言論自由+好多積極而好人既師兄
希望可以繼續落去~

dezispop 發表於 2014-3-21 16:27

WallerHomie 發表於 2014-3-21 00:07 static/image/common/back.gif
我覺得beats除左RAP music
其他music genre都唔掂 POP都唔得喇~
實左太重音染...

Dr. Dre賣名架唧, 想當年幾多celeb.幫佢抬轎. {:1_347:} {:1_347:}

CHiYunG02078 發表於 2014-3-21 16:57

甜兄加油 你GE貼為大家帶來好多樂趣

甜鬆潤 發表於 2014-3-21 17:13

感謝大家既支持,希望part2 唔會令大家失望啦。

Hoyan 發表於 2014-3-21 17:17

甜鬆潤 發表於 2014-3-21 17:13 static/image/common/back.gif
感謝大家既支持,希望part2 唔會令大家失望啦。

今日冇得睇的話,我肯定失望{:6_187:}

muffy 發表於 2014-3-21 17:50

Hoyan 發表於 2014-3-21 17:17 static/image/common/back.gif
今日冇得睇的話,我肯定失望

今日冇得睇的話,我一定絕望.......
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 寫CHORD HUGO PART 2之前,容許比d時間小弟,等我過一過冷河

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。