oo923 發表於 2014-3-16 16:23

請問shure 846用家runin要幾多個鐘

各846用家,請問846要runin幾多個鐘D聲先正常,我隻runin左100小時左右D聲還未出
(Post76 Android 手機版送出)

scene030112 發表於 2014-3-16 16:52

咩叫d聲未出?
聽過煲左好耐既846對比出黎?

loadinglove 發表於 2014-3-16 17:01

冇聲出唔係要去搵代理咩{:6_197:}

黑翼菜鳥 發表於 2014-3-16 18:01

煲好既846我有聽過(也是我買的原因),不過個人習慣是一路煲一路用,只是頭20H自己多數不用而用收音機煲.
而習慣上入耳不是200H就差不多了嗎?如果聲音不合味道有沒有換管試下?

oo923 發表於 2014-3-16 19:57

scene030112 發表於 2014-3-16 16:52 static/image/common/back.gif
咩叫d聲未出?
聽過煲左好耐既846對比出黎?

我在旺角聽過一對846,分隔度好高,我現在隻100小時D樂器痴埋一齊咁。所以先咁問!

t1174 發表於 2014-3-16 22:20

有衰聲期?

黑翼菜鳥 發表於 2014-3-16 23:07

t1174 發表於 2014-3-16 22:20 static/image/common/back.gif
有衰聲期?

未試到{:6_180:}

mansk2012 發表於 2014-3-17 09:16

一般最小都要300喇

hiyori 發表於 2014-3-17 12:09

oo923 發表於 2014-3-16 19:57 static/image/common/back.gif
我在旺角聽過一對846,分隔度好高,我現在隻100小時D樂器痴埋一齊咁。所以先咁問!
(Post76 Android 手機 ...

師兄介唔仲意講講用緊咩setup聽? 主要聽邊d 歌?同埋這情況是突然發生還是?

oo923 發表於 2014-3-17 15:42

hiyori 發表於 2014-3-17 12:09 static/image/common/back.gif
師兄介唔仲意講講用緊咩setup聽? 主要聽邊d 歌?同埋這情況是突然發生還是?

我是用ZX1直推,主動聽pop ,由runin到現在差不多120小時,今天聽好似突然bass收哂咁!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 請問shure 846用家runin要幾多個鐘

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。