s3b21 發表於 2014-4-9 15:51

hpllouis 發表於 2014-3-30 00:39 static/image/common/back.gif
小弟從未用過plasma,今天走過cwb sogo,見55vt60 做緊promo, 左睇右睇,實在比佢D色彩吸引咗,價錢@!*)), ...

師兄,聽你講完我今去睇真係e個價,即kill,問佢有乜送,佢叫我等等,等左幾分鐘佢比左e樣我囧 ,之後問佢佢話無其他野送了.....其實師兄你買果時有無野包?

hpllouis 發表於 2014-4-9 16:12

吓, 師兄, 無野送.....師兄你仲多我隻鑊!

s3b21 發表於 2014-4-9 16:28

hpllouis 發表於 2014-4-9 16:12 static/image/common/back.gif
吓, 師兄, 無野送.....師兄你仲多我隻鑊!

哈哈,隻镬係20cm超細的。多謝師兄你報上來就真,如果唔係我重考慮緊或者係price.com買左貴野了♡^_^♡

hpllouis 發表於 2014-4-9 17:49

唔駛客氣,仲可以12個月分期{:6_189:}

dttmtong 發表於 2014-4-10 00:31

chestertang 發表於 2014-4-9 11:45 static/image/common/back.gif
VT60 用到普通 IEC 頭

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=176075&extra=&page=2 ...

Thx so much!

好想買呢部第六代, 雖然我對部第一代重好滿意. 現在等我第一部電視, 正在我媽家中服務的 Philips LCD 壞. 啲人又話 Philips 唔得, 我個部 LCD 用左就黎九年, 未整過, 亦無壞的跡象, 我媽媽日日狂開都無事, 吹脹

chestertang 發表於 2014-4-10 07:54

dttmtong 發表於 2014-4-10 00:31 static/image/common/back.gif

好想買呢部第六代, 雖然我對部第一代重好滿意. 現在等我第一部電視, 正在我媽家中服務的 P ...

我也是Z850開始有小毛病,才換VT60!{:6_183:}

s3b21 發表於 2014-4-10 13:58

dttmtong 發表於 2014-4-10 00:31 static/image/common/back.gif

好想買呢部第六代, 雖然我對部第一代重好滿意. 現在等我第一部電視, 正在我媽家中服務的 P ...

你媽部飛記可能重用多357年先壞{:1_352:}

s3b21 發表於 2014-4-10 15:46

Delete

903881997 發表於 2014-4-10 17:27

VT60 Made in Japan?

dttmtong 發表於 2014-4-12 01:48

903881997 發表於 2014-4-10 17:27 static/image/common/back.gif
VT60 Made in Japan?

No. I asked Pana Shop
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 分享末代VT60 55"爬士麻

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。