丁蟹 發表於 2014-3-10 11:42

點解咁多人放 KEF LS50

而且好似放得好急
好似買股票入左蟹貨急住吐現
個二手價真係低處未算低
回吐得好快啊

bigair 發表於 2014-3-10 12:06

可能係入貨前未試清楚

sam12345 發表於 2014-3-10 12:45

因為之前吹得勁,好多人都冇試清楚就入手囉!

kc275 發表於 2014-3-10 13:03

咁我又未聽聞過會有一對喇叭係個個都啱聽嘅喎,鍾意就買,唔鍾意就放,正常{:6_193:}

samuel8892000 發表於 2014-3-10 13:16

好多人買佢.貪佢個樣靚仔.仲有呢對嘢想好聲要用int-amp推及用靚腳架.

louis001 發表於 2014-3-10 17:39

咩野書架想好聲都要用int-amp推同用靚腳架.架啦 師亨 {:6_176:}

samuel8892000 發表於 2014-3-10 17:42

louis001 發表於 2014-3-10 17:39 static/image/common/back.gif
咩野書架想好聲都要用int-amp推同用靚腳架.架啦 師亨

哈哈 咁都比你食到.{:6_174:}

louis001 發表於 2014-3-10 17:46

samuel8892000 發表於 2014-3-10 17:42 static/image/common/back.gif
哈哈 咁都比你食到.

反下姐 反下姐 {:6_136:}

bigair 發表於 2014-3-10 20:45

以前係友成聽過,唔係我杯茶{:6_166:}

YYSKY 發表於 2014-3-10 21:26

個人對同軸無乜好感,獨立2個人做件事點都好過一個盆出晒所有聲。一定有D位置妥協的。
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 點解咁多人放 KEF LS50

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。