googleli 發表於 2014-3-16 08:14

我會揀Hugo...

kaiontsui 發表於 2014-3-17 22:06

老實講樓主話ZX1比AK240, 240只值8000$
咁AK120是否只值6000, 或是AK120比不上ZX1?
吾POST張相出來有幾部機就扮專家

hke3g2006 發表於 2014-3-17 22:13

kaiontsui 發表於 2014-3-17 22:06 static/image/common/back.gif
咁AK120是否只值6000, 或是AK120比不上ZX1?
吾POST張相出來有幾部機 ...

ak120論聲真係唔會好過xz1....只值3-4K{:1_256:}

甜鬆潤 發表於 2014-3-17 22:41

kaiontsui 發表於 2014-3-17 22:06 static/image/common/back.gif

我係話對比zx1, ak240只值8000
我從來無提及過ak120,何來有ak120比不上zx1之說?
我用a去比較b,你拎c出黎講,我只可以講句你九唔搭八。
人話講緊張學友定陳奕迅邊個好既時侯,你走出黎話“咁你即係覺得譚詠倫唔好聽姐?”
大老,你咁講野,我點識答你呀,我無120, 無得講,
另外你想我比張咩相你呢?

dezispop 發表於 2014-3-17 22:43

唔好咁啦,個個可以開心share何來專家,佢都係講緊值唔值唧。
(Post76 Android 手機版送出)

黑翼菜鳥 發表於 2014-3-17 22:55

其實價值可以好因人和時間而定,我當初夠話SE846吾值,但是現米一樣買了回來.
在這裡大家當吹下水米幾好

甜鬆潤 發表於 2014-3-17 23:10

dezispop 發表於 2014-3-17 22:43 static/image/common/back.gif
唔好咁啦,個個可以開心share何來專家,佢都係講緊值唔值唧。
(Post76 Android 手機版送出) ...

師兄其實我唔介意,我最鍾意有人批評我,我覺得有批評,我先知道自己不足,有討論,有爭吵,先可以了解對方既睇法,我的確唔係專家,但係佢提出ak120既問題太奇怪,我都希望知道點解佢會咁講。

kaiontsui 發表於 2014-3-17 23:51

因為你說到AK240很不值, 所以先問AK120在你心目中是值幾多

斯路 發表於 2014-3-18 00:08

我好讚同同喜歡甜師兄呢個分享。

以個人觀感加以拓展到去定價方面既討論係比較有議論性既做法,但我相信甜師兄有自己睇法亦唔係亂下判語,相當有參考價值。甜師兄繼續努力多出出分享文,真係寫得好笑好有內容。

但就咁睇黎,甜師兄無話扮專家或者點樣,同時都好虛心請教其他師兄,我諗kaiontsui話甜師兄扮專家未免又稍稍過分左。

dezispop 發表於 2014-3-18 00:12

kaiontsui 發表於 2014-3-17 23:51 static/image/common/back.gif
因為你說到AK240很不值, 所以先問AK120在你心目中是值幾多

其實唔使嘈啦,佢講緊性價比only, 某程度上買ak240如果只聽wav的話,真係有點兒唔值(以$5680同$20800對比嚟睇),變相咪係zx1抵玩囉。
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
查看完整版本: 老實話, 同ZX1比AK240其實只值8000

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。