zoneaudio 發表於 2014-3-7 12:08

一味靠吹的除靜電風扇

有咩嘢用㗎?!
1.吹下隻CD碟先放入CD機
2.吹下隻黑膠碟先播放
3.吹下條訊號線先插
4.吹下條喇叭線先駁
5.吹下部AMP先開機
6.吹下部前級先擰VOL
7.吹下部.........
8.吹下個頭先出街
9.吹下碗飯先.....
-_-"

582 發表於 2014-3-7 12:17

黑膠碟俾佢吹完係未會少咁D吵豆聲嫁?

hon328 發表於 2014-3-7 14:02

都幾吹得吓!{:6_194:}

jojo9326 發表於 2014-3-7 18:33

zoneaudio 發表於 2014-3-7 19:48

jojo9326 發表於 2014-3-7 18:33
得唔得??整部黎用~

將cd播一下,再攞出來兩面吹一吹再播就知有幾勁,聾都聽得出,連diy老師傅都中招,吹埋個tray仲正,黑膠吹完無咁痴塵,部notebook吹完好小塵,已經比網友搶晒

jojo9326 發表於 2014-3-7 22:42

zoneaudio 發表於 2014-3-8 09:20

jojo9326 發表於 2014-3-7 22:42
ching 成日有好野出post 就無鬼晒。。。哈哈。。。邊度會有你既最新情佈?我要 mon 住你
(Post7 ...

我都係聽完先同一班天水圍網友一起訂六隻分擔運費,
吹cd碟效果同cd消磁器一樣,
風扇用途大好多,嘜都吹得,
效果可能仲好d...............:)
本身係工業用,淘仔有售,
買有火牛個隻,唔好買電子牛,
百零二百蚊好底

jastudio 發表於 2014-3-9 01:40

即刻訂番隻先
(Post76 Android 手機版送出)

jastudio 發表於 2014-3-19 17:06

zoneaudio 發表於 2014-3-8 09:20 static/image/common/back.gif
我都係聽完先同一班天水圍網友一起訂六隻分擔運費,
吹cd碟效果同cd消磁器一樣,
風扇用途大好多,嘜都吹 ...

呢個靜電風扇有用! 連二十幾三十年既舊碟,吹佢一兩分鐘好似新碟一樣炒豆聲大減!! (前提只碟乾淨){:6_193:}
連靜電掃都去唔到個d靜電,風扇都可以搞店。

jojo9326 發表於 2014-3-19 18:26

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 一味靠吹的除靜電風扇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。