jasonfoknxu 發表於 2014-3-6 18:14

請問邊度有得 Mod 第三代 iPod ?

最近揾到 2 部第三代嘅 iPod,2003 年 40GB 同 15GB 版,已經開唔到機(好大機會係電池問題),想問吓邊度有得 Mod 同換電?{:6_141:}

Thank you!{:6_195:}
(Post76 Android 手機版送出)

jasonfoknxu 發表於 2014-3-6 20:59

有冇人知?{:6_240:}
依家兩部機放係度冇用{:6_223:}
(Post76 Android 手機版送出)

edison21 發表於 2014-3-6 21:09

我想要部40GB

loadinglove 發表於 2014-3-6 21:59

換電其實好易
上tb買件 上網搵拆機教學
mod就唔知

hiyori 發表於 2014-3-6 23:12

其實只有4代和5/5.5代有mod的潛力,其他mod如mini效果相當有限或沒有,換電方面可在SSP黃金對面商場找到店家搞

ken173 發表於 2014-3-7 11:46

Yahoo拍賣已有電賣,我都係自己換,上呢個網有教點換 Www.ifixit.com

hiyori 發表於 2014-3-7 11:48

不過3代幾難開同易開花,師兄可能要考慮下自己搞定搵人就是了

demonoid 發表於 2014-3-7 11:56

而且3代mod口既難度大, 我有兩部都搵吾到地方mod. CHING如果你知有得mod煩請告知{:6_162:}

kent~ 發表於 2014-3-24 12:43

試下問下RIO 有冇改呢款啦 ( chic 之竇)...

xamlix2046 發表於 2014-4-4 22:14

唔怕拆花..真係好容易換電,不過首先搵到新電!!

同埋...佢個HOLD鍵好易斷...小弟試過整斷左!!{:6_191:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 請問邊度有得 Mod 第三代 iPod ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。