dezispop 發表於 2014-3-4 23:11

lokkk 發表於 2014-3-4 23:06 static/image/common/back.gif
無興趣, roxanne個設計唔firendly(我指個control)

我都驚易壞,最好其他廠出嘅upgrade線fix死 {:1_264:}

lokkk 發表於 2014-3-4 23:15

dezispop 發表於 2014-3-4 23:11 static/image/common/back.gif
我都驚易壞,最好其他廠出嘅upgrade線fix死

個contronl出係果個位真係奇怪
而且你唔會好方便咁去扭到

所以都係無興趣{:1_352:}

petkwan32 發表於 2014-3-4 23:17

lokkk 發表於 2014-3-4 23:07 static/image/common/back.gif
hi師兄

LOKKK師兄你系唔系用JH16呀,,,作為一個JERRY HARVY既信徙(我上一對CM系07年版UE11PRO),我都想九衝ROXANNE...但我既10X3先系去年7月中出..用左又唔系好耐..另外我又想入S-EM6...

lokkk 發表於 2014-3-4 23:20

petkwan32 發表於 2014-3-4 23:17 static/image/common/back.gif
LOKKK師兄你系唔系用JH16呀,,,作為一個JERRY HARVY既信徙(我上一對CM系07年版UE11PRO),我都想九衝ROXANNE ...

妖呢幾日都同你whatsapp你都唔記得我用咩?{:1_352:}

scene030112 發表於 2014-3-4 23:30

上head-fi睇
好多人4pin插頭鎖實果個位好易爆...
甚或有d一收到就已經裂開左{:1_348:}

lokkk 發表於 2014-3-4 23:32

scene030112 發表於 2014-3-4 23:30 static/image/common/back.gif
上head-fi睇
好多人4pin插頭鎖實果個位好易爆...
甚或有d一收到就已經裂開左 ...

JH的手工表示不意外{:1_341:}

Drunnktroop 發表於 2014-3-4 23:42

JH5半退役既路過

scene030112 發表於 2014-3-4 23:44

lokkk 發表於 2014-3-4 23:32 static/image/common/back.gif
JH的手工表示不意外

{:1_248:} {:1_248:}
不過好似好少人揀全碳纖...

lokkk 發表於 2014-3-4 23:47

scene030112 發表於 2014-3-4 23:44 static/image/common/back.gif
不過好似好少人揀全碳纖...

加200刀喎, 除非真係好鍾意碳纖je{:1_333:}

dezispop 發表於 2014-3-5 00:38

lokkk 發表於 2014-3-4 23:47 static/image/common/back.gif
加200刀喎, 除非真係好鍾意碳纖je

Carbon fibre, 講真我唔覺得靚,對聽感又無影響,
200美金加多少少買升級線仲好,不過都未有線for 4pin{:1_336:}

我打算入roxanne and ak240,
條線要4pin又要2.5mm balanced out,難搞 {:1_336:} {:1_336:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: JH Audio 巴打同好區 (P.21:Roxanne CM聽感分享)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。