jc9314 發表於 2014-3-1 01:30

[舊野開箱] 三叔 sound bar HW-E350 (update...加DIY機架)

房仔細細...放唔到5.1...用sound bar代替電視喇叭...
冇位放sub仔...主打留意內置woofer嘅model...
不過新野全用無線sub仔...
想買舊model LG NB2520A...但已停產 {:6_137:}
最後平平地買左另一舊野Samsung HW-E350...
位fit晒...又有方便嘅HDMI ARC...
聲都不錯 {:6_193:}

Before...

After...

bigair 發表於 2014-3-1 01:33

唔錯啦,恭喜有新玩具{:6_195:}

joelew 發表於 2014-3-1 07:41

恭喜!恭喜!

teddyng637 發表於 2014-3-1 09:26

恭喜 !!! {:6_195:}{:6_195:}

sunny388 發表於 2014-3-1 10:32

{:6_195:}{:6_196:}

bennyhk1973 發表於 2014-3-1 12:35

恭喜Ching{:6_195:}{:6_196:}

不過望落都幾有大件下,我個櫃一定放唔落{:6_194:}

jc9314 發表於 2014-3-1 12:47

bennyhk1973 發表於 2014-3-1 12:35 static/image/common/back.gif
恭喜Ching

不過望落都幾有大件下,我個櫃一定放唔落

呢隻係最窄了...734mm W...
新出嗰d基本過1米...不過幼d...因為冇內置woofer...

calvin8440 發表於 2014-3-1 15:15

啲聲有冇2.1味道?

jc9314 發表於 2014-3-1 16:59

calvin8440 發表於 2014-3-1 15:15 static/image/common/back.gif
啲聲有冇2.1味道?

有d...內置woofer係差d...

小瑟 發表於 2014-3-1 18:38

效果如何呢???? 外母果邊都想攪條~~~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [舊野開箱] 三叔 sound bar HW-E350 (update...加DIY機架)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。