scene030112 發表於 2014-2-28 02:18

calcal 發表於 2014-2-28 02:10 static/image/common/back.gif
其實真係好睇budget同埋口味.

兩隻都係4單. 846多左樣filter調音.

聲音方面各有喜好就唔多講啦
但之前去試果陣覺得im04有少少大隻
戴上耳仔都要調整下先擺得靚
不過條線同耳掛位又造得幾好既~

ching係咪玩緊im04?

calcal 發表於 2014-2-28 02:25

scene030112 發表於 2014-2-28 02:18 static/image/common/back.gif
聲音方面各有喜好就唔多講啦
但之前去試果陣覺得im04有少少大隻
戴上耳仔都要調整下先擺得靚

im04的確係大隻. 不過我覺得感覺比較貼耳. 不過如果耳位本身比較細的話可能要d時間適應!

846條線真係非換不可. 唔舒服, 偏硬! (不過玩得呢d耳機的應該10個有9個都換線)

westone iem依然到目前為止我覺得最好戴的!

im04我無入. 我反而想入im03! 抵!

scene030112 發表於 2014-2-28 02:28

calcal 發表於 2014-2-28 02:25 static/image/common/back.gif
im04的確係大隻. 不過我覺得感覺比較貼耳. 不過如果耳位本身比較細的話可能要d時間適應!

846條線真係非 ...

哈哈
小弟既846都等緊條線到..

03既性價比好多人都話比04高好多
一黎定價問題,二黎好多人都話聲音質素好類近~
反而依家等緊原廠出果條升級線有咩睇頭先{:1_344:}

jackorh 發表於 2014-2-28 02:32

scene030112 發表於 2014-2-28 02:28 static/image/common/back.gif
哈哈
小弟既846都等緊條線到..

師兄,846 你換什麼線?

scene030112 發表於 2014-2-28 13:35

jackorh 發表於 2014-2-28 02:32 static/image/common/back.gif
師兄,846 你換什麼線?

又係Twag v3咋..
平平地換條算{:1_347:}

calcal 發表於 2014-2-28 14:02

scene030112 發表於 2014-2-28 13:35 static/image/common/back.gif
又係Twag v3咋..
平平地換條算

4芯定8芯? 都要成$3k 吧? {:6_195:}

scene030112 發表於 2014-2-28 14:12

calcal 發表於 2014-2-28 14:02 static/image/common/back.gif
4芯定8芯? 都要成$3k 吧?

4咋...
之前試過8係隻F111到,感覺上能量感太重,成條線又粗左d
退而求其次都係揀番4最岩自己~

calcal 發表於 2014-2-28 14:15

scene030112 發表於 2014-2-28 14:12 static/image/common/back.gif
4咋...
之前試過8係隻F111到,感覺上能量感太重,成條線又粗左d
退而求其次都係揀番4最岩自己~ ...

個人認為4芯其實已經足夠{:6_193:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: shure846 好定係ath IM04

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。