ykluk 發表於 2014-2-27 14:20

開返個借返嚟既箱 - Epson EH-TW8200

自從口痕兼手痕問咗代理借機之後.....{:8_395:}
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=181040

所謂機走幕空, 老婆近期成日問點解個電視咁細既......{:6_136:}

但係佢得個問字, 銀包都係唔肯放水.....{:9_440:}

唯有問吓信用卡有無得分期, 再問吓代理肯唔肯收卡....一於借上再借, 死就死啦~~!! {:9_417:}

連陸豆都等緊我開箱....{:8_365:}

個箱唔算太重, 對比AV AMP既話

打開裡面又pack得幾整齊, 上次借機因為無packing, 都唔知係點樣

部機用2件發泡膠裝住, 再用一大塊卡板可以一次過抽起成部機, 呢個設計唔錯~~!! {:9_426:}

見樣喇

裡面仲有盒嘢, 有晒remote眼鏡同電線, 仲有2個夾用嚟夾HDMI

返工實在太忙, 尋晚開箱都搞到十二點一點, 暫時開住咁多, 呢幾日再搵時間裝上架~~!! {:8_374:}

多謝觀看, 不喜勿插~~!! {:8_387:}

ropresident 發表於 2014-2-27 14:26

劉生, 又借野呀 ?{:6_134:}

狼猪 發表於 2014-2-27 14:27

比楼主快点,沙发一个我的tw8200使用感觉
http://www.hd199.com/thread-564305-1-1.html

補充內容 (2014-2-27 14:45):
同求大家给我加点分。。

Cheong448 發表於 2014-2-27 14:35

{:6_178:}
{:6_195:} {:6_196:}

qq1122yq 發表於 2014-2-27 14:37

狼猪 發表於 2014-2-27 14:27 static/image/common/back.gif
比楼主快点,沙发一个我的tw8200使用感觉
http://www.hd199.com/thread-564305-1-1.html

是否199的狼豬?{:1_342:}

公喜ykluk兄{:6_196:}

狼猪 發表於 2014-2-27 14:44

qq1122yq 發表於 2014-2-27 14:37 static/image/common/back.gif
是否199的狼豬?

公喜ykluk兄

q姐好,大约每个星期会上post76一次,哈哈

小瑟 發表於 2014-2-27 14:44

ropresident 發表於 2014-2-27 14:26 static/image/common/back.gif
劉生, 又借野呀 ?

佢寫明分期, 唔聽書…{:6_209:}{:6_209:}
(Post76 Android 手機版送出)

小瑟 發表於 2014-2-27 14:45

亞樓主, 你個主旨有D怪, 明明係買, 做咩話借???{:6_238:}{:6_238:}{:6_238:}

ropresident 發表於 2014-2-27 14:49

小瑟 發表於 2014-2-27 14:44 static/image/common/back.gif
佢寫明分期, 唔聽書…

劉生係指劉備丫~~~~
陸師兄分明想借借下當部機係自己啦{:6_134:}
借得多幾次, 時間耐左, 老細自然唔記得係咩一回事{:6_176:}

teddyng637 發表於 2014-2-27 15:02

又有箱開 {:6_195:}{:6_195:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 開返個借返嚟既箱 - Epson EH-TW8200

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。