ww1338 發表於 2014-2-27 15:15

八達通有得,八仙嶺都得,想睇多的料,唔好學粤語殘片吟,死唔断氣講的又講唔到的,想知多的料,謝謝師兄{:1_253:}

louis001 發表於 2014-2-27 17:53

八達同清華..

我like 清華 多d X2 {:6_210:}

gikifk 發表於 2014-2-27 18:55

我十幾年前都買過一個八達3300,當時好鬼平,$350港幣,打開睇過 D 料好正,校果得唔得就唔係甘清楚,現在網上見到賣過千就要唸下

但十幾年前古河隻濾波都要$2680,現在都係賣$2680(現在76無人提),個個都吹捧隆乳

Stanley5387 發表於 2014-2-27 19:48

gikifk 發表於 2014-2-27 18:55 static/image/common/back.gif
我十幾年前都買過一個八達3300,當時好鬼平,$350港幣,打開睇過 D 料好正,校果得唔得就唔係甘清楚,現在 ...

可能真係實力非凡呢?! 又或者同萬惡引力有關! 唔知呀……………… {:6_176:}

yuppi 發表於 2014-2-27 19:50

gikifk 發表於 2014-2-27 18:55 static/image/common/back.gif
我十幾年前都買過一個八達3300,當時好鬼平,$350港幣,打開睇過 D 料好正,校果得唔得就唔係甘清楚,現在 ...

你果隻古河,吾用比較好。。。

gikifk 發表於 2014-2-27 20:28

yuppi 發表於 2014-2-27 19:50 static/image/common/back.gif
你果隻古河,吾用比較好。。。

我覺得無問題,尤其在行雷閃電之夜,好鬼安全

nebulam42 發表於 2014-2-27 20:38

古董級filter{:6_178:}
(Post76 Android 手機版送出)

gikifk 發表於 2014-2-27 20:44

nebulam42 發表於 2014-2-27 20:38 static/image/common/back.gif
古董級filter

古河or 八達呀?

nebulam42 發表於 2014-2-27 20:57

gikifk 發表於 2014-2-27 20:44 static/image/common/back.gif
古河or 八達呀?

當然係師兄張相隻古河

gikifk 發表於 2014-2-27 22:56

古董係好就得喇......................唔好送比人都無人要
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 玩隆宇不如玩八達

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。