happyjoe 發表於 2014-2-20 17:31

有關oppo 103D ms power cable

大家有冇用過oppo 103D跟機送果條ms電源線?
級數如何?
因現用美式拖板,到現在還未拆開試用!
如質素有返咁上吓,本人打算改美式頭,無謂浪費!

happyjoe 發表於 2014-2-20 20:10

無人用過{:1_247:}

santafeomkent 發表於 2014-2-20 20:34

我都有一條比咗十仔用,用咗2個星期左右感覺都OK嘅(舊線係isoclean premium 但2條都係英式原裝屎)。

happyjoe 發表於 2014-2-20 20:44

santafeomkent 發表於 2014-2-20 20:34 static/image/common/back.gif
我都有一條比咗十仔用,用咗2個星期左右感覺都OK嘅(舊線係isoclean premium 但2條都係英式原裝屎)。 ...

有打算轉美式頭給103D用,
但剪咗佢好似有D可惜{:6_192:}

cmlee 發表於 2014-2-20 20:48

happyjoe 發表於 2014-2-20 20:44 static/image/common/back.gif
有打算轉美式頭給103D用,
但剪咗佢好似有D可惜

唔剪就去買個轉頭

gikifk 發表於 2014-2-20 20:50

有嘜可惜,要用就剪喇,轉插頭質量唔會点好

happyjoe 發表於 2014-2-20 21:00

又想過比TV用,但sony尾插係8字頭{:6_194:}

happyjoe 發表於 2014-2-21 10:51

再次請問大家
如果係你,你地會用這條線來給TV or BDP用呢?
謝謝{:6_195:}

keithano 發表於 2014-2-21 12:56

放比我用..XDD 我買103D 冇得送...{:6_140:}

samuel8892000 發表於 2014-2-21 13:51

轉插頭質量唔會点好x2
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 有關oppo 103D ms power cable

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。