chhanthony 發表於 2014-2-18 17:46

toysonline 發表於 2014-2-18 17:18 static/image/common/back.gif
各位前輩、响尼度约局順便捧下場投票下吖!

voted{:1_326:}

Stanley5387 發表於 2014-2-18 19:26

qq1122yq 發表於 2014-2-18 16:46 static/image/common/back.gif
ok,到時再約!

Q 姐:自從與你上次喺飛仔家訪一別後,我就對你一直未有念忘{:6_167:} 。記得你當日抱恙在身,仍依然出席家訪力撐老友,我就知你一定係一個有情有義嘅江湖仔女{:6_132:} {:6_133:} ,就係咁,我對你嘅景仰就有如滔滔嘅河水川流不息, 亦有如長江缺堤時一發不可收拾! 深層再睇, 你擁有俊朗冷酷嘅外表{:6_240:} 之餘, 同時亦又包涵高超嘅調教手藝{:6_193:} ,喺你集内、外俱全,接近神人嘅境界下……………………………… 請問你究竟幾時再攪家訪呀?{:6_190:}有得玩嘅話記得預埋細佬我喎, 家陣我就快去到忍唔到嘅地步{:6_164:} , 遲啲攪到我不請自來, 無啦啦企喺你豪宅門口捕你,挾持你入屋爆機, 咁就唔好啦吓化?! {:6_174:}

singgor 發表於 2014-2-18 19:28

哈哈!我套pioneer 072 套裝機都聽見,咁套野咪好掂?

Stanley5387 發表於 2014-2-18 19:33

toysonline 發表於 2014-2-18 17:18 static/image/common/back.gif
各位前輩、响尼度约局順便捧下場投票下吖!

今晚試完機立即投票 ~ 放心!

{:6_238:}

另外,我相信我會係悟空師兄嘅後輩,雖然年紀相比唔知係咪,但心態同財力上一定係! {:6_176:}

Stanley5387 發表於 2014-2-18 19:42

chhanthony 發表於 2014-2-18 14:35 static/image/common/back.gif
如果星期六記得預埋我

如果某個星期六去到Q姐度做家訪,一來既時間鬆動之餘,仲認識到 Anthony 大師,咁就可以一舉兩得!{:6_142:}   若然再 join 埋鋒兄、 Coma 兄、 Nigo 兄、波凸兄、 悟空兄、 飛哥, 同埋壓軸嘉賓 ~ 耶穌會, 咁就真係人神共得,天從人願嘞! {:6_139:}

PS: 仲要加埋Mantam 兄 & Bigair 大哥添喎!

toysonline 發表於 2014-2-18 19:46

singgor 發表於 2014-2-18 19:28 static/image/common/back.gif
哈哈!我套pioneer 072 套裝機都聽見,咁套野咪好掂?

系嫁!師兄套野可能set得好掂!!
查實尼段背景聲、用耳筒亦可以係百分百聽得出來的。
如是用開慣常的setting和音壓也聽到就最fit勒!!

Stanley5387 發表於 2014-2-18 20:49

Stanley5387 發表於 2014-2-18 19:26 static/image/common/back.gif
Q 姐:自從與你上次喺飛仔家訪一別後,我就對你一直未有念忘 。記得你當日抱恙在身,仍依然出席 ...

Q姐: 你加我分當然好,但你俾到個期我就更加好! {:6_134:}

qq1122yq 發表於 2014-2-18 20:54

Stanley5387 發表於 2014-2-18 19:42 static/image/common/back.gif
如果某個星期六去到Q姐度做家訪,一來既時間鬆動之餘,仲認識到 Anthony 大師,咁就可以一舉兩得!{:6_14 ...

160尺以一敵十?太多人好難分配資源喎!{:8_369:}

bigair 發表於 2014-2-18 20:58

qq1122yq 發表於 2014-2-18 20:54 static/image/common/back.gif
160尺以一敵十?太多人好難分配資源喎!

仲有我喎{:6_138:}

chhanthony 發表於 2014-2-18 21:14

Stanley5387 發表於 2014-2-18 19:42 static/image/common/back.gif
如果某個星期六去到Q姐度做家訪,一來既時間鬆動之餘,仲認識到 Anthony 大師,咁就可以一舉兩得!{:6_14 ...

我唔係咩大師呀老友,我只係一個玩家{:1_260:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 功夫熊貓1在吊橋上的心跳背景聲!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。