sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:28

LCCI 發表於 2014-2-18 12:40 static/image/common/back.gif
係喎.....用條揮春就搞惦............

但咪要成年都掛住個揮春..........

哈哈 係呀 無計呀 呢一刻只係唸到用揮春渣 可能要掛足幾年!

sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:30

xianglan 發表於 2014-2-18 13:07 static/image/common/back.gif
Ching-atmos=46 speakers all round(caused measured before set up)-46 speakers best of all by now!!{ ...

嘩 原來甘多speakers架 儍架!

xianglan 發表於 2014-2-18 13:33

sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:30 static/image/common/back.gif
嘩 原來甘多speakers架 儍架!

Ching-that's why out comes very good sound effects!

sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:34

xianglan 發表於 2014-2-18 13:18 static/image/common/back.gif
Ching-the surround back speakers should put on wall 2 feet above the ears will be best.

我都想放高 但啲線外露曬出來 老婆唔鐘意 無理由又用揮春架 咪成屋都係 不過我遲啲會搞 而家用住先!多謝ching教導!

sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:35

xianglan 發表於 2014-2-18 13:18 static/image/common/back.gif
Ching-the surround back speakers should put on wall 2 feet above the ears will be best.

我都想放高 但啲線外露曬出來 老婆唔鐘意 無理由又用揮春架 咪成屋都係 不過我遲啲會搞 而家用住先!多謝ching教導!

sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:39

xianglan 發表於 2014-2-18 13:11 static/image/common/back.gif
Ching-all 'Amp' new products especially 'Yamaha' improved a lot for heat prevent not like the old...

係呀 部yamaha2030真係一啲都唔熱 我試過開足六個鐘摸下佢只係暖暖地 真係算係甘!不過我都要換櫃 但要遲啲先 呢排駛左好多!

xianglan 發表於 2014-2-18 13:39

sharkpigyu 發表於 2014-2-18 13:35 static/image/common/back.gif
我都想放高 但啲線外露曬出來 老婆唔鐘意 無理由又用揮春架 咪成屋都係 不過我遲啲會搞 而家用住先!多謝 ...

Ching-you won't be sorry for the way suggested any way wait for good news return later

CDR 發表於 2014-2-18 16:04

Very Good{:6_193:}

pac 發表於 2014-2-18 16:23

師兄環境好正{:6_193:} 但其實可以玩R700坐地喎!聲音包你幾級跳{:6_212:}

sharkpigyu 發表於 2014-2-19 00:26

pac 發表於 2014-2-18 16:23 static/image/common/back.gif
師兄環境好正 但其實可以玩R700坐地喎!聲音包你幾級跳

我嘅聆聽環境唔係好大 用唔盡r700 更可能會有反效果!不過我好鬼like r700{:1_335:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 我們的小蝸居之入門級影音組合(經老婆準許 我upgrade7.1啦)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。