gikifk 發表於 2014-2-10 23:16

都未見到實物,成班人淨係道齋講都甘開心{:6_190:}

mclaren 發表於 2014-2-10 23:18

alpinweissM 發表於 2014-2-10 22:51 static/image/common/back.gif
中得太多,要小心壞人。。。
要留返d彈藥先借條大佬返黎唔還   ...

危險經已在前面!小心呀朋友{:8_390:}

plnl88 發表於 2014-2-11 00:00

nebulam42 發表於 2014-2-10 19:40 static/image/common/back.gif
有冇話插咩會好D?
定萬用㗎?
(Post76 Android 手機版送出)

原本係 2CH 線黎。奇怪的是用係 AV 度都不錯。
基本上都幾百搭下, bdp, cdp, dac, amp, power amp, av amp 都得。
係未試過插拖板。

plnl88 發表於 2014-2-11 00:05

alpinweissM 發表於 2014-2-10 22:48 static/image/common/back.gif
我未聽過架,只係見試完嘅師兄都 ,然後乖乖俾錢

你見過大大佬啦。{:6_124:}

plnl88 發表於 2014-2-11 00:08

gikifk 發表於 2014-2-10 23:16 static/image/common/back.gif
都未見到實物,成班人淨係道齋講都甘開心

論壇其中一個好玩的地方。{:6_176:}

alpinweissM 發表於 2014-2-11 00:08

plnl88 發表於 2014-2-11 00:05 static/image/common/back.gif
你見過大大佬啦。

有咩?{:6_141:}
冇喎,我淨係中過機關槍 {:6_124:}

plnl88 發表於 2014-2-11 00:11

alpinweissM 發表於 2014-2-11 00:08 static/image/common/back.gif
有咩?
冇喎

三皮個條 Crystal 呀。你不在場咩?{:6_141:}

alpinweissM 發表於 2014-2-11 00:13

plnl88 發表於 2014-2-11 00:11 static/image/common/back.gif
三皮個條 Crystal 呀。你不在場咩?

唔喺。。。發夢12都冇。。。{:6_140:}

plnl88 發表於 2014-2-11 00:39

alpinweissM 發表於 2014-2-11 00:13 static/image/common/back.gif
唔喺。。。發夢12都冇。。。

咁。。。。你好彩了。{:6_176:}

cmlee 發表於 2014-2-11 11:33

各位,條細金蛇真係唔好借來試,真係會數錢。。
琴晚試左用左兩條細金蛇一條插電腦,一條插105 改,
電腦用usb去105改,
電腦出啲聲有cd九成幾,真係幾恐怖{:6_243:}
之前用條煲左半年嘅冰紅,插電腦都係出得七八成
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]
查看完整版本: 紅腸

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。