chanherry 發表於 2014-2-1 00:30

LX81唔對應icontrolAV??

近排冇野好玩了最緊要冇咩錢……
便玩番轉頭要左部二首lx81,因為之前有過sc07真係難忘!
點知番到去,丹撈icontrolAV,android直頭冇得丹了得icontrolAV2,
apple就仲有但全都唔支援?用http開amp既ip都只有upgradefirmware頁面?
搞咩呀我用SC07時airplay,appscontrol全齊!仲讚佢hmg穏定airplay!
誰能教教我?冇左network既大部份功能,只可坐定定用搖控入hmg搵dlna開歌或戲?
真係咁架咁有冇師兄放sc07呀唔該?!

gikifk 發表於 2014-2-1 08:03

{:6_141:}{:6_141:}

chanherry 發表於 2014-2-1 09:35

gikifk 發表於 2014-2-1 08:03 static/image/common/back.gif

我幾年前有個SC-07,係可以用apps control。。。用ipad airplay同用icontrolAV。。。
唔通我記錯?我有過sc07,73,75,56。。。之後嘅都以經用icontrolAV2啦?!
唔通有老人痴呆喇我?

yuppi 發表於 2014-2-1 11:10

chanherry 發表於 2014-2-1 09:35 static/image/common/back.gif
我幾年前有個SC-07,係可以用apps control。。。用ipad airplay同用icontrolAV。。。
唔通我記錯?我有過 ...

你好似有老人痴呆喇....印象中 81 好似冇咁多野玩

原明 發表於 2014-2-1 11:11

Lx82後才有。81是沒有的。

chanherry 發表於 2014-2-1 13:29

原明 發表於 2014-2-1 11:11 static/image/common/back.gif
Lx82後才有。81是沒有的。

金翅祝從鳥~~
咁應該記錯咗呢啲分唇係73度先有

gikifk 發表於 2014-2-1 18:22

chanherry 發表於 2014-2-1 13:29 static/image/common/back.gif
金翅祝從鳥~~

你都見到我勾頭喇{:6_141:}

原明 發表於 2014-2-1 23:32

chanherry 發表於 2014-2-1 13:29 static/image/common/back.gif
金翅祝從鳥~~

加個Apple TV玩下囉。{:6_150:} 好過無。

chanherry 發表於 2014-2-3 07:44

原明 發表於 2014-2-1 23:32 static/image/common/back.gif
加個Apple TV玩下囉。 好過無。

而家冇用apple device...atv都已經手痕用左個3代換左個
1代160G番黎,唔對應apps remote兼冇airplay得個叫airtune 既前身版本只可播電腦唉通內的歌!
因為貪佢可jb完後直播其他如皮皮,快播既高清片!不過至今仍未成功!
真係馬年混大吉喇呢鑊!
我真係好深印象sc07可做到我想要既野架?!仲特登縮到5.1拉隻zone2mono去廁所,閉關時拎塊唉pad揀歌聽添!
點解咁肯定因為佢hmg真係好勁,快狠準!denon啲network就流得很了仲好後期先顯示到中文

原明 發表於 2014-2-3 07:52

chanherry 發表於 2014-2-3 07:44 static/image/common/back.gif
而家冇用apple device...atv都已經手痕用左個3代換左個
1代160G番黎,唔對應apps remote兼冇airplay得個 ...

因為81出唔到中文…其它無投訴。所以都係用ipad經atv去播歌,玩下airplay咁囉。{:6_142:}
頁: [1] 2
查看完整版本: LX81唔對應icontrolAV??

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。