physicx 發表於 2014-2-4 00:01

ngong 發表於 2014-2-3 23:31 static/image/common/back.gif
ie800

{:6_187:}你地就好!我都係用左陳年er4p 頂住先
尼幾日測試 佢充電速度好快!播歌大約8-10個中到

sw69 發表於 2014-2-4 00:03

原來也有不少人入手, ak 又一次成功挑戰大家既消費極限{:6_209:}

physicx 發表於 2014-2-4 00:05

t1174 發表於 2014-2-3 23:12 static/image/common/back.gif
今日去星際問 冇wor. 叫我去新城,可惜已經一手東西冇過去,下次去新城睇下 ...

過多排應該多d地方試
sorry!今日令你白行{:8_386:}

jackorh 發表於 2014-2-4 00:14

physicx 發表於 2014-2-4 00:05 static/image/common/back.gif
過多排應該多d地方試
sorry!今日令你白行

我今日在新城 21/F試聽要排隊

ngong 發表於 2014-2-4 00:14

sw69 發表於 2014-2-4 00:03 static/image/common/back.gif
原來也有不少人入手, ak 又一次成功挑戰大家既消費極限

呢個定價唔應該佩服廠商應該佩服幾位師兄有勇氣入手

ngong 發表於 2014-2-4 00:18

本來放左120打算跳出呢個火坑,點知不夠半個月跳番落仲深既坑!{:1_331:}

jackorh 發表於 2014-2-4 00:53

ngong 發表於 2014-2-4 00:14 static/image/common/back.gif

點解我會買 AK240,因為市面上的音樂播放器,
有好聲,但介面廢;
有用料好但操作不良,尤其是個音量制;
有體積大不便攜;
有價格相宜但音色唔靚;
有好聲到我唔嫌棄體積大,但續航能力只有4小時;
有些加平衡咭,但是埋單要一皮野!
谷鬼氣就買咗 AK120,但是AK240 比起 AK120 超班得太多,而價錢就雙倍,索性一次過攪掂免煩惱!
這是我純個人選擇,各位師兄請多多包涵。

physicx 發表於 2014-2-4 01:18

ngong 發表於 2014-2-4 00:18 static/image/common/back.gif
本來放左120打算跳出呢個火坑,點知不夠半個月跳番落仲深既坑!

原本我個fd 話買ak120
我話成皮野傻架{:1_348:}
點知1月頭話有ak240 成2皮野!我又同佢講吾好買la !買zx1 咪算lo{:1_348:}
點知自己不斷上網搵資料!自己毒自己!機都冇打算試1月29號就去訂左{:1_348:}
我也剛剛賣左imod及耳擴{:1_348:}

physicx 發表於 2014-2-4 01:24

jackorh 發表於 2014-2-4 00:53 static/image/common/back.gif
點解我會買 AK240,因為市面上的音樂播放器,
有好聲,但介面廢;
有用料好但操作不良,尤其是個音量制; ...

ching 你都試過好多機{:1_329:}
我吾買其他!因為直覺比我覺得呢部機應該合我心意{:1_260:}
加上怕買左zx1又吾聽擺係到!
其他牌子機冇乜信心!所以今次重歐落去
加上帶耳擴太重不方便!又要方便又要好聲!冇乜野簡{:1_255:}

補充內容 (2014-2-4 01:54):
不過估吾到ching 會放120 升240
120係咪買左冇耐?

physicx 發表於 2014-2-4 01:51

ngong 發表於 2014-2-4 00:14 static/image/common/back.gif

部幾既價錢我都吾太敢同d 朋友講{:1_253:} 得幾個人知
最緊要部機令我有驚喜萬分{:1_335:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18
查看完整版本: 年尾最後一擊 .............ak240 p.8加上非專業屬個人品評

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。