sunsun143 發表於 2014-1-29 18:58

我的9700 3天故事

前幾天在兇宅買了一台菲記頂級藍光機,標價4990,問sales 哥現金有冇得平,他2話不說就話見係你ja 2900,今次發達啦,即刻科水~ 返屋企立即試機,先整隻籃光阿GEM Concert, 聽下巨肺有幾堅,聲話比舊機全面提升~ 跟住换隻城城Concert ,聽聽下動起來,e~部amp 冇晒聲既Dts訊號既,remote 冇反應,關唔到機既,見大家都話佢有公主病就忍下啦,關插頭再黎過啦,訓覺,第二天就試下movies 先,試套阿凡達,未開始就hand 機,又插插頭黎過,到晚上見師兄話upgrade 下部野改善下啦,上網down 完更新,準備開機插手指啦,e...甘耐都未load 完機既,一定係公主病發作了,等左好耐都仲係機面led "philip", 冇畫面,冇聲音,冇反應!第3天我拿回去兇宅,退錢
講左甘耐,只想問機王是這樣的嗎,philip怕怕了,祝想買這機的朋友好運,甘新既model 可2900就攪掂,特價得黎仲平個百記5舊,仲賣平個出了多時的p 記lx55,大家覺得可能嗎
(Post76 Android 手機版送出)

mistaleung 發表於 2014-1-29 19:04

依部野出名多毛病 lx55就反應慢d 少少公主病 不過都可接受 依個價錢都可以考慮sony s790 一係直上oppo 103

good88690 發表於 2014-1-29 19:09

我果部好小小, 但都忍左成年................... {:8_391:}

好快飛記又多部 "陳列品" 賣.........................................

ching, 比多些少, 上 103d 啦, 貴買平用................................... 如果我果時可以退錢換貨就好.......... {:6_191:}

gikifk 發表於 2014-1-29 19:30

菲利蒲..................幾時壞幾時好,你估佢唔倒

keke323 發表於 2014-1-29 19:57

ching oppo 等緊你 {:6_190:}

malretep 發表於 2014-1-29 20:09

oppo 103D等你帶佢番屋企。

samuel8892000 發表於 2014-1-29 20:16

oppo 103D{:1_351:}

kairiip 發表於 2014-1-29 20:18

深表同情,我部時常我發脾氣,拿她沒辨法。{:6_156:}

gikifk 發表於 2014-1-29 20:38

我部菲記9500垃圾機都係一樣

hivi 發表於 2014-1-29 21:08

mistaleung 發表於 2014-1-29 19:04 static/image/common/back.gif
依部野出名多毛病 lx55就反應慢d 少少公主病 不過都可接受 依個價錢都可以考慮sony s790 一係直上oppo 103
...

我入部s790二1八0...都唔敢揀9700..雖然價錢差幾百。。。
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 我的9700 3天故事

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。